Mikor hazaérek suliból teljesen más a hangulat, és nem bírom elviselni ezt a fajta változást, ezért rosszul érzem egy ideig, ismerős?
mit tehetnék ilyenkor?
suliba egész nap megy a hülyülés, teljesen máshogy érzem magam, majd mikor hazaérek nagymamámékhoz, nagyon bosszantó ahogy viselkednek velem, mintha nyalnák a seggem, mint egy tipikus nagymama és ez engem zavar
nem szeretném így leélni az életem ,meg akarok változni
mit tanácsoltok?
18f
Idővel lesz munkád és gyűjthetsz pénzt saját házra!
Ha van barátnőd akkor néha tölts nála egy egy hétvégét!Vagy nem jársz el eleget otthonról!
Én mikor a te korodban voltam csak akkor láttak otthon ha aludni mentem haza vagy ha éhes voltam(vagy pénzre volt szükség) :) szörnyűnek hangzik ,de nem is untam meg az ősöket! :) Saját szobádra tegyél zárat! :)
de már akkor mondják hogy "te is csak aludni jársz ide ,fiam" ,ha csak hétvégén utolsó busszal jövök...
annyira bosszantó, na jól van egy újabb dolog amit le kéne szarni a boldogulás érdekében
Ezeken felesleges kiakadnod!Éld az életed!!!
:)
És örülj annak amid van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!