Oly lehangolt vagyok. Irnátok nekem pár kedves szót?
Figyelt kérdés
háttérinfó: van mellem.2012. nov. 30. 20:09
1/13 anonim válasza:
kedves, kedves, kedves. remelem eleg!;)
2/13 A kérdező kommentje:
de én nemvicceltem
utálommagam
utálom utálom utálom utálom utálom
2012. nov. 30. 20:55
3/13 anonim válasza:
dolgozz egy kicsit a humorerzekeden, pl. nezz meg egy jo kis vigjatekot. semmivel nem leszel elorebb, ha csak azzal vagy elfoglalva, hogy utalod magad:)
4/13 anonim válasza:
Mi is utálunk téged. Nagy a melled?
5/13 anonim válasza:
Nagyon bátor vagy, hogy ezt ki merted írni, ez egyben nagyon aranyos is. Formásak a melleid, ne legyél szomorú :)
6/13 A kérdező kommentje:
a humorérzékem kivválóan van köszöni. igasságszerint szerintem drámákat kéne néznem.
(TUDOM HOGY OLVASOL FIGYELJ TAKAROGGYINNEN JÓ? NEMATEBIZNISZED komolyan de szeretlek)
2012. nov. 30. 21:22
7/13 A kérdező kommentje:
zoli: kézbe illik.
2012. nov. 30. 21:23
8/13 anonim válasza:
Nekem is van mellem, mégsem vagyok nő. :)
9/13 anonim válasza:
Azt nem vágom hogy a pics*ba jön ide Stalone,de képet ettöl függetlenül küldhetsz a háttérinfódról :D
10/13 anonim válasza:
lam, milyen veszelyes ez a teli hold az ösztön nőkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!