Irnatok nekem olyan gyermekkori (vagy nem) ciki sztorikat amik rohadt jok? Koszii
hát ez ciki,de nem gyermekkori és nem rólam szól.
Egyszer a nagymamám utazott Magyarországra autóval,és a nagypapám útlevelét vitte el.
Amikor a határon odanyújtotta,és az ellenőrök látták a bajuszos képet volt röhögés ..:D
Aztán vissza kellett fordulniuk :/
rossz lehetett :D
NDK-ból hazafelé tartottunk a rögbicsapattal vonattal.
Egy hetet voltunk kint, s ennyi idő alatt hozzászoktunk ahhoz, hogy nem értik, amit beszélünk.
Az étkezőkocsiban ültünk, mikor bejött pár fickó, elmentek az asztalunk mellett és mögöttünk leültek.
Mondtam a többieknek, hogy...
- Láttátok, milyen kibaxott ronda, ocsmány vörös pofája volt az egyiknek?
Tényleg nagyon ki volt pirosodva a faszi... nagyon gáz volt.
Bólogattak a társaim, majd percekkel később, az egyik aszongya:
- Te, ez magyarul rendelt.
Volt ám mosolylefagyás... meg sem mertem fordulni szégyenemben.
Hogy ez rohadt jó-e, majd eldöntöd... mindenesetre nekem rendesen ciki volt. ;)
Szia,
Anno én is gyűjtöttem az ilyen történeteket... az egyik kedvencemet mesélem el Neked:
Kollégám bevásárlásból tért haza a feleségével... és mikor beléptek a konyhába látta, hogy vadul forr a víz az edényben. Kérdezte a 14 éves fiát: "Mit főzöl, aranyapám?" A srác válasza: "Lágy tojást, de nagyon öreg lehet, mert másfél órája főzöm, de még mindig kemény." - és villával megszurkálta a tojásokat... ismét ellenőrzés céljából. (áááááááááááá) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!