Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Irnatok nekem olyan gyermekkor...

Irnatok nekem olyan gyermekkori (vagy nem) ciki sztorikat amik rohadt jok? Koszii

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kábé 9 éves lehettem, amikor a nagynéném kórházban volt. Meglátogattuk, és amíg beszélgettünk, felfigyeltem egy kis zacskóra a kórházi ágy oldalán, amiben valami sárgás lötty volt. Mivel imádom az ilyeneket nyomogatni, megkérdeztem, megnyomogathatom-e (xD), mire a válasz: "az pisi"
2012. nov. 10. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

hát ez ciki,de nem gyermekkori és nem rólam szól.

Egyszer a nagymamám utazott Magyarországra autóval,és a nagypapám útlevelét vitte el.

Amikor a határon odanyújtotta,és az ellenőrök látták a bajuszos képet volt röhögés ..:D

Aztán vissza kellett fordulniuk :/

rossz lehetett :D

2012. nov. 10. 23:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezek rohadt jok,koszi! Irjatok meg!! :-D
2012. nov. 11. 08:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Apummal történt meg középiskolában ,hogy délután lementek a suli műhelyébe szerelni pár haverjával.Egyikük talált egy zacskó gipszet az egyik fiókban és kitalálta ,hogy ő azt fúróval kifúrja (ne kérdezd miért ,mert nem tudom...voltak ilyen pillanataik.xd).Elkezdte kifúrni a zacskó sarkát ,de az beleakadt a fúróba és forgott rajta.Még csak le sem tudták szedni.A gipszpor szállt a műhelyben,már minden olyan volt.Apumék meg nemhogy próbáltak volna segíteni ,hanem röhögtek.Az egyik azért fetrengett a padon mert úgy nevetett a másik meg azért mert epilepsziás rohama volt. Aztán még az igazgató is bement hozzájuk és rájukszólt ,hogy oké akkor most ki is takaríthatják.Egész délután ott takarítottak.xD
2012. nov. 11. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

NDK-ból hazafelé tartottunk a rögbicsapattal vonattal.

Egy hetet voltunk kint, s ennyi idő alatt hozzászoktunk ahhoz, hogy nem értik, amit beszélünk.

Az étkezőkocsiban ültünk, mikor bejött pár fickó, elmentek az asztalunk mellett és mögöttünk leültek.

Mondtam a többieknek, hogy...

- Láttátok, milyen kibaxott ronda, ocsmány vörös pofája volt az egyiknek?

Tényleg nagyon ki volt pirosodva a faszi... nagyon gáz volt.

Bólogattak a társaim, majd percekkel később, az egyik aszongya:

- Te, ez magyarul rendelt.

Volt ám mosolylefagyás... meg sem mertem fordulni szégyenemben.

Hogy ez rohadt jó-e, majd eldöntöd... mindenesetre nekem rendesen ciki volt. ;)

2012. nov. 12. 10:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Juuj ez gaz xdxd iratok meg! :)
2012. nov. 12. 19:01
 7/12 Johnydio válasza:
100%
cca 16 évesen egy strandon nyári munkás voltam, és napközben sportszerűen ment a lányokkal való ismerkedés. 2-3 évvel idősebb lánnyal beszélgettem, mikor odaúszott a víz alatt egy hasonló alkat mint én, és a felszínre emelkedés után pofán-fülön-szemen-szájon spriccelt egy pumpálós vizipisztollyal, mire én gondolkodás nélkül, vakon rátettem egy parasztlengőst a szájára, majd az oldalára, és mire újra láttam a víz tetején feküdt. Megfogtam a haját, kihúztam a lábmosóig, majd visszaültem a lány mellé, aki nagyon le volt fagyva, és közölte velem: Ő volt az öcsém... elnézést kértem Tőle, és megpattantam. :) azóta többet gondolkodom, mielőtt "cselekszem".
2012. nov. 12. 22:45
 8/12 anonim válasza:
100%
Kb 4 éves lehettem, mikor Mama elvitt a szokásos Mikulás-napi ünnepségre a munkahelyére. Egy irodában volt mindenki, durván 10-12 idősebb nő. Volt egy macskánk akkoriban, akit Bélának neveztem el (ne kérdezd, miért, a nyuszim neve Iván volt), éppen kötötte be Mama a cipőmet, mikor a semmiből megszólaltam jóó hangosan, oda nem illően, hogy "ha megsimogatom a Bélát, felállítja a farkát" Minden szem rám meredt, döbbent nézések, Mama visítva röhögött és nagy nehezen kinyögte, hogy a macskánk Béla. A ciki az volt, hogy mindenki másra gondolt, ugyanis az idős főnököt is Bélának hívták...
2012. nov. 13. 22:15
 9/12 anonim válasza:
100%

Szia,

Anno én is gyűjtöttem az ilyen történeteket... az egyik kedvencemet mesélem el Neked:

Kollégám bevásárlásból tért haza a feleségével... és mikor beléptek a konyhába látta, hogy vadul forr a víz az edényben. Kérdezte a 14 éves fiát: "Mit főzöl, aranyapám?" A srác válasza: "Lágy tojást, de nagyon öreg lehet, mert másfél órája főzöm, de még mindig kemény." - és villával megszurkálta a tojásokat... ismét ellenőrzés céljából. (áááááááááááá) :)

2012. nov. 14. 23:45
 10/12 anonim válasza:
100%
Cirkuszba voltunk egyszer, voltam kb 5-6 éves, nagy áhítattal figyeltem a különböző állatokat. Hazaérés után telefonáltunk a mamámnak, hogy biza voltam cirkuszba. Amikor megkaptam a kagylót, lelkesen meséltem, hogy: "mama, képzeld, láttam sok lovat, az egyik még nálad is nagyobb volt..." :D
2012. nov. 15. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!