Egy sima érettségivel senki vagyok?
Apukámnak érettségije sem volt, csak 8 általánosa. Mégis havi 400.000 ft-ot hazahozott. (nem illegális munka!)
Csupán azért tette le az érettségit, mert a párom családja többdiplomás, és ne érezze cikinek... Mindezt 54 évesen. Amúgy most is ugyanannyit keres :)
az én apámnak meg 3 elemije van és 10 000 dollárt keres naponta a mucsaröcsögei birkapörköltjéből.
Amúgy igen, érettségi nem egyenlő a semmivel, mert ezzel legalább pályázhatsz valamelyik fősulira, egyetemre.
Ne add fel! Figyelj! Diákhitel. Nézz utána..
Attól függ, hogy mi motivál, mi szolgálja az érdekeidet.
Ezer diploma és mindenki vállveregetése a fejedre kötött pomponos dosszié láttán sem garancia az anyagi sikerre.
Sokkal inkább egy ügyes, jó ötlet, egy eltalált tevékenység. Még céget is alapíthatsz, ha felveszel egy szakirányú végzettségű alkalmazottat.
Egyébként is nagyon sok a diplomás és nem találnak munkát. Én az alkalmazotti léttel szemben sokkal tisztelnivalóbbnak tartom az önfogalkoztatást. Ott nem kell főnöknek nyalizni és nincs meg az a köcsög manír, ami amúgy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!