Miért vagyok mindig kedvetlen, lehangolt? A tanuláshoz sincs semmi kedvem.
Túl hosszú ideig tartó túl kevés halfogyasztás vezethet Omega-3 hiányhoz, ami általában depresszióhoz, pánikbetegséghez, skizofréniához vezet, kinél mihez. És az így kezdődik.
Nem tudni hogy nálad pont erről van-e szó, de ha nincs semmilyen ésszerű oka ennek, akkor valószínű, hogy egyszerűen csak az agyad nem úgy működik, ahogy kellene, és így észleled a dolgot.
Kapható Omega-3 kapszula, ez nem gyógyszer, természetes anyag, az agy is ebből áll részben. Ezt szedd, ha 1-2 hónapon belül már tapasztalod hogy jobb a hangulatod, akkor ez volt a gond. Ezen kívül orbáncfűteát igyál, keserű, de nyugtat és német orvosi egyetemeken tananyag a pánikbetegség csodaszereként. Gyógyszertárban kapható, nem drága, a virágosat kérd, ne a filtereset.
1-nek: 9.-es.
3.-nak: kipróbálom õket.
Lehet, hogy el kéne mennem egy pszichológushoz is. Bár ezen még gondolkodom.
A tanuláshoz kb. senkinek nincs kedve, főleg akkor, ha 9.-es az ember. Én se tanultam semmit. Az, hogy milyen volt az átlagod, nem sokat számít gimiben, azelőtt pedig teljesen lényegtelen. Tanulni azért kell, hogy kialakuljon az általános műveltséged, ami nem hátrány a mai társadalomban (egyébként mindenki, akinek megvan azt fogja gondolni, hogy retardált vagy) és, hogy fejlődjön/ne romoljon a logikád. A felvételinél is előnyös az, ha jók a jegyeid.
Lehangolt és fáradt azért lehetsz(bár ez közel se biztos), mert túl sokat gépezel, és későn alszol el.
Kérlek javíts ki, ha valamiben tévedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!