Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy félek a...

Miért van az hogy félek a haláltól?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok és félek a haláltól. NEM VAGYOK EMOS.

(Az én színeim a piros és a fehér). Néha olyan érzéseim vannak hogy te jó ég itt vagyok 20 éves és utánna eljön az a idő mikor elkezdek öregedni és meghallok. Meg azon gondolkozok hogy vajon szenvedni fogok e az utolsó óráimban vagy elcsap a villamos és kész. Meg ilyenkor előjön a tisztaság mánia is hogy pl. találkozók egy csajjal és nehogy előtte elkapjak vmi virust vagy fertőzést és ne tudjak vele találkozni. Igaz ez az utolsó mondat nem tartozik a kérdéshez :D .Na de szóval miért is félek én ennyire a haláltól ?

2009. nov. 6. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
fúha utolsó, ásd el magad a hittérítő baromságoddal együtt:)
2009. nov. 9. 10:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Bár én nem hiszem, hogy nagy semmi lenne a halál után, de nem látom, hogy abban ha az lenne, mi a rossz. Olyan, mintha aludnál, mélyen, álmok nékül, ahogy előttem mondták. Kedves 23:24-es, te félsz aludni? Gondolom nem, de akkor mitől félsz ennyire? Ez azt hiszem a kérdezőnek is szól.
2009. nov. 9. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:

23:24 vagyok

Én ÉLNI szeretek.

Egyébként én meg azt nem értem hogy az az állapot amikor alszol az neked miért olyan jó? Én legszivesebben soha sem aludnék (hogyha nem lenne rá szüksége a szervezetemnek, és nem lennék fáradt se).:)

2009. nov. 10. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
15:13 vagyok. Nem mondtam, hogy jó, csak békés és nem szörnyű, nem kerülendő. Nincs miért félni tőle. Én csak attól félek, hogy valaki más hal meg, aki közel áll hozzám, de ez inkább önös érdek, mert nem szeretnék megválni tőlük.
2009. nov. 10. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 18/L vagyok, és nem félek a haláltól.

Talán csak azért félnek, mert új, nem tudják milyen,azt hiszik, hogy fáj, szenvednek, pedig nem a halál fáj.

Az öreg kortól már inkább. Nem akarok 50-nél tovább élni. :D Viszont hogy hogyan hal meg az ember, az már nem mindegy, tehát hogy mennyit szenvedsz előtte.

Van pár érdekes könyv is ezzel kapcsolatban, ha érdekel, pl:

[link]

2009. dec. 25. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!