Félek a haláltól, és ez nem múlik el. Mit lehet tenni, hogy ne legyen így?
Én megpróbálom, de egyszerűen mindenről ez jut eszembe... Ha dátumot írok valahová, ha arról olvasok egy könyvben, hogy egy nőnek gyereke születik, ha arra gondolok, hogy mi van már mögöttem, egyszerűen minden apróságról...
Régen anyum mindig azzal nyugtatgatott, hogy gondoljak másra, de ez nem olyan egyszerű... Bármire gondolok, a végén úgyis csak ugyanott lyukadok ki.
mitől félsz?
hogy fájni fog? vagy hogy nem tudni, mi lesz utána? vagy hogy mennyire fog fájni a szeretteidnek?
vagy az összes együtt?
sajna nem tudok segíteni.. de ez tényleg érdekelne.
én asszem úgy vagyok vele, hogy .. ha belegondolok,a fájdalomtól nem félek, mert .. lehet hogy azért, mert el se tudok olyan szörnyűt képzelni? de úgyis elveszted az eszméleted, ha már annyira szörnyű. az sztem nem lehet vészes.
hát..abba durva belegondolni, hogy nem leszek többé. hogy több esély, könnyen lehet, nincs. jézusom, tényleg ijesztő, dehát.. ennek akkor nem leszek tudatában. az utolsó percek valóban szörnyűek lesznek, de.. ha öregkorban ér minket a halál, szerintem addigra mindenki megbékél vele.
a szeretteink más kérdés... miattuk élnék örökké is... feltéve, ha ők is.
Nem a fájdalomtól félek... Attól a tudattól, hogy nem leszek többé... attól, hogy ha meghalnék, azoknak akik szeretnek, mennyire fájna... attól, hogy én is belehalok, ha valaki meghal, akit szeretek... :(
Nem akarok meghalni! :( 20 éves vagyok, és amióta HPV-t találtak nálam, azóta milliószor jobban félek. Nem akarok soha meghalni, és azt sem akarom, hogy a szeretteim meghaljanak... :'(
Kedves baratom! 20 eves lany vagyok. En is feltem regen a halaltol, foleg kiskoromban de utana is kovetett ez a felelem sot estenkent meg szornyu lenyeket is lattam.De egy nap jott Valaki aki kigyogyitott minden felelmembol.Mar nem felek!
Tudod ki volt az?Jezus Krisztus aki meghalt azert h neked es nekem ne kelljen orokre meghalnunk.O legyozte a halalt, es te is legyozheted.csak annit kell tenned h oda adod neki az eleted!
Tudom sokan vallasos dumanak gondoljak az egeszet, de mukodik hidd el!Ennel jobb megoldast nem tudok adni a kerdesedre, mert nincs is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!