Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi legyen a hobbim? Szerintetek?

Mi legyen a hobbim? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom. Szerintetek? adnátok pár ötletet?:) 16/l Nem tudom mi érdekel..úgy érzem,hogy semmi.
2011. okt. 23. 17:19
 1/9 Mitmivan? ***** válasza:

Például rajzolj. Én nagyon el tudom vele ütni az időt. Ha csak úgy megy akkor másolhatsz is, nem kell hozzá nagy tehetség.

Zenélhetsz is, gitár, zongora stb..

Olvass, az is lehet hobbi.

Kreatívkodj, például díszítsd ki a szobád. A neten szerintem vannak jó ötletek ehhez. :)

2011. okt. 23. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Zenélj, vagy sportolhatsz is valamit, önkénteskedhetsz szerintem jó érzés(legalább is nekem.)
2011. okt. 23. 17:27
 3/9 A kérdező kommentje:
pont ezek azok amik végképp nem érdekelnek:S rajzolásm festés gyögyfűzés?... vagy nagyon lusta vagyok? vagy én nem tudom.. de amúgy köszönöm szépen a válaszokat:) legalább tudom mit nem fogok csinálni..:)
2011. okt. 23. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Varrjál, az jó dolog, és akkor csinálod amikor akarod.
2011. okt. 23. 17:44
 5/9 life is beautiful ***** válasza:

gitár az egy überjó dolog nekem elhiheted:D

meghallasz egy számot és megtanulod eljátszani.enyhe orgazmus:D

nem volt még olyan hogy pl láttál vkit ,csodálattal töltött el az amit csinál és te is azt akartad csinálni?? ekkor a legtöbb ember arra gondol áhh lesz.rom ugysem fog menni olyan szinten. ők nem is fogják megtalálni azt amiben igazán jók

2011. okt. 23. 17:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen,de ez érdekes..mert általában 1 -2 napig tart a csodálat uténa elmúlik :/
2011. okt. 23. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Én zongorázom, imádok feldolgozni számokat, és nemcsak hogy tökéletes hobbi de a "lelkemnek" is jót tesz, feltöltődök, megvigasztalódok, vagyis az aktuális hangulatomhoz mindig találok valamit, és semmi sincs rám olyan jó hatással mint a zenélés. Nekem mindig van pár szám amit minden nap eljátszok, mert annyira imádom!
2011. okt. 24. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:

és hogy mondjak mást is tehát ha jól olvasom eddig a zene, olvasás, sportolás, rajzolás, festés, nem jött be.

Ott van például a sorozatnézés, én nem szoktam tévézni csak nagyon ritkán, de általában nézek valami sorozatot, legtöbbször olyat ami már lement így én osztom be mikor van időm megnézni egy egy részt. Ha érdekel írok pár címet, garantáltan nagyon jókat!

2011. okt. 24. 00:04
 9/9 anonim válasza:
Az igazság az hogy nekem időm sincs nagyon hobbira és irigylem az ilyen embereket mint te vagy mondjuk a barátaim,hogy ilyen sok időtök van. De ha van egy kis időm akkor én általában könyvet írok (gépen). Ez nagyon szórakoztató (legalább is nekem).
2013. okt. 22. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!