Álmodban haltál már meg?
Örültél, amikor felébredtél?
"Amíg örülni tudunk annak, ha felébredünk álombéli halálunkból, boldogok vagyunk."
Hehh,én is egy csomószor álmodtam már a halálomról.
A liftes zuhanáson át, azon keresztül, hogy csontvázak üldöztek, és már nem tudtam menekülni, a ki nem nyíló ejtőernyig már mindent láttam.
És igen, örültem ilyenkor, hogy felébredtem.
A liftes az nagyon durva, és teljesen élethű volt. De nem lehet azt monani, hogy féltem, amikor esett le a lift.:P
én is rengetegszer álmodtam, hogy meghaltam. az egyik legemlékezetesebb az volt amikor öngyilkos lettem. a saját házunkról (ami elég magas) leugrottam. a zuhanásnál végig magamnál voltam. a zuhanás gyors volt, de az utolsó kb 3 méter nagyon lassan telt. lenéztem, és tudatosult bennem, hogy már csak 3 méter, már csak 2 méter, már csak 1 méter és meghalok.és amikor leestem 1 hatalmas puffanást éreztem. azután pedig pár méter magasról néztem magam,ahogy ott fekszek az udvaron.
átélni borzalmas volt.
Eddig 1szer haltam meg álmomban amire emlékszem is...hátbaszúrt egy fura bohóc majd éreztem ahogy a vér elhagyja a testem aztán felébredtem.
Mit jelent ha valaki álmába meghal?Biztos van valami jelentése nem?
Ami mély nyomokat hagyott bennem, amikor óvodás koromban műtéti altatásban jártam egy őszi, szürke, kőkeresztekkel teli temetőben alkonyatkor, miközben süvített a szél...
Meghaltam.
Krúdy álmoskönyv szerint:
HALÁL: Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.
De a kommentekből kiderült, az álombéli fantázia határtalan. Érdekes dolgok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!