Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álmodban haltál már meg?

Álmodban haltál már meg?

Figyelt kérdés

Örültél, amikor felébredtél?

"Amíg örülni tudunk annak, ha felébredünk álombéli halálunkból, boldogok vagyunk."

2009. nov. 5. 12:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
én is sokszor álmodtam már ilyet. egyszer nem ébredtem fel, hanem folytatódott az álom, én pedig szellem lettem :) de maga az álombeli halál borzasztó volt és kegyetlenül fájt, széttiport egy úthenger...
2009. nov. 5. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Hehh,én is egy csomószor álmodtam már a halálomról.

A liftes zuhanáson át, azon keresztül, hogy csontvázak üldöztek, és már nem tudtam menekülni, a ki nem nyíló ejtőernyig már mindent láttam.

És igen, örültem ilyenkor, hogy felébredtem.

A liftes az nagyon durva, és teljesen élethű volt. De nem lehet azt monani, hogy féltem, amikor esett le a lift.:P

2009. nov. 5. 14:33
 13/22 anonim válasza:

én is rengetegszer álmodtam, hogy meghaltam. az egyik legemlékezetesebb az volt amikor öngyilkos lettem. a saját házunkról (ami elég magas) leugrottam. a zuhanásnál végig magamnál voltam. a zuhanás gyors volt, de az utolsó kb 3 méter nagyon lassan telt. lenéztem, és tudatosult bennem, hogy már csak 3 méter, már csak 2 méter, már csak 1 méter és meghalok.és amikor leestem 1 hatalmas puffanást éreztem. azután pedig pár méter magasról néztem magam,ahogy ott fekszek az udvaron.

átélni borzalmas volt.

2009. nov. 5. 14:36
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer meghaltam, majd még az álmomban fel is támadtam, úgy, hogy egy nagy domb virágföldbe voltam félig belesüppedve.
2009. nov. 5. 14:50
 15/22 anonim válasza:
Én még nem haltam meg szerencsére, viszont olyan már volt, hogy a legjobb barátnőm meghalt és az álomban nagyon sirtam. És amikor felébredtem, akkor az életben is. =( Nagyon rossz volt remélem, hogy ezek nem jelentenek semmit.
2009. nov. 5. 14:58
 16/22 anonim ***** válasza:

Eddig 1szer haltam meg álmomban amire emlékszem is...hátbaszúrt egy fura bohóc majd éreztem ahogy a vér elhagyja a testem aztán felébredtem.

Mit jelent ha valaki álmába meghal?Biztos van valami jelentése nem?

2009. nov. 5. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Ami mély nyomokat hagyott bennem, amikor óvodás koromban műtéti altatásban jártam egy őszi, szürke, kőkeresztekkel teli temetőben alkonyatkor, miközben süvített a szél...

Meghaltam.

2009. nov. 5. 15:02
 18/22 anonim ***** válasza:
én még eddig nem haltam meg. hacsak a pókos rémálmomban nem ettek meg a pókok...
2009. nov. 5. 15:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy lezuhant a repülő, amin ültem. Az elején nagyon féltem, aztán valahogy beletörődtem, és próbáltam a mellettem ülőket is lenyugtatni. A becsapódáskor láttam a lángokat, hallottam a robbanást, aztán már nem éreztem semmit. Amikor felébredtem, szomorú és kifejezetten boldog sem voltam, csak csodálkoztam, mert még sosem haltam meg azelőtt álmomban.
2009. nov. 5. 15:46
 20/22 A kérdező kommentje:

Krúdy álmoskönyv szerint:

HALÁL: Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.

De a kommentekből kiderült, az álombéli fantázia határtalan. Érdekes dolgok vannak.

2009. nov. 10. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!