Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álmodban haltál már meg?

Álmodban haltál már meg?

Figyelt kérdés

Örültél, amikor felébredtél?

"Amíg örülni tudunk annak, ha felébredünk álombéli halálunkból, boldogok vagyunk."

2009. nov. 5. 12:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy kaszával kergettek, és egyszer utol is értek. Évekig álmodtam, hogy kergetnek, kergetnek, meg akarnak ölni, de előtte mindig felébredtem, kivéve a legutolsó ilyen álmomat.
2009. nov. 5. 12:18
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Haltam már meg álmomban, de a halál pillanatában mindig felébredtem. És igen: örültem, hogy élek. :)
2009. nov. 5. 12:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én vízbe fulladtam álmomban, majd a temetésemen is ott voltam, és szellemként próbáltam vigasztalni édesanyámat, de hiába mondtam akármit, sírt, mert meghaltam. Aztán a temetés után ébredtem fel, és boldog voltam, hogy csak álmodtam ezt a szörnyűséget.
2009. nov. 5. 13:22
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

mennyiszer haltam már meg

de én akkor is szeretek álmodni

azt halottam, hogy az emberek azt áűlmondják olykor, amit szeretnének

ez igaz? hogy vhogy a tudatalattink képet mutat a vágyainkról

ne kérdezzétek, h melyik női magazinban olvastam, mert általában minde tele van tömérdeknyi hülyeséggel

2009. nov. 5. 13:23
 5/22 anonim ***** válasza:
28%

"Amíg örülni tudunk annak, ha felébredünk álombéli halálunkból, boldogok vagyunk."

ezt te találtad ki? mert elég hülyeség

2009. nov. 5. 13:24
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy fehér háló ingben voltam egy amerikai iskola buszon és saját tesóm leszúrt iszonyat volt,meg egyszer álmomban lezuhantam egy 20 emeletes lakásról még gyomrom is remegett.
2009. nov. 5. 13:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sokszor meghaltam már álmomban. Utána felébredtem. Nekem ez nem nagy öröm...
2009. nov. 5. 13:35
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan sokszor, de az esetek 90%ban jót, kellemeset álmodok... Volt, hogy mentem repülővel, és kidobtak a repülőből... ejtőernyé nélkül... mondjuk ha lett volna nálam, akkorse tudtam volna használni... mind1 Egy pillanat alatt földet értem, és láttam, ahogy közeledik a föld, és mikor leesetem, éreztem e melkasamon egy ütést, mintha tényleg leestem volna... mondjuk akkor szimplán meghaltam volna... felébredtem, mikor földet "értem" és fájt a mellkasom, tiszta víz voltam...:S
2009. nov. 5. 13:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is haltam már meg álmomban.Rengetegszer.Volt hogy balesetben,betegségben.stb
2009. nov. 5. 13:40
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
13:40es válaszoló vagyok.És örültem hogy felérbredtem,hogy csak álom volt!Amúgy már sokmindenkiről álmodtam már meg hogy meghalt!
2009. nov. 5. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!