Álmodban haltál már meg?
Figyelt kérdés
Örültél, amikor felébredtél?
"Amíg örülni tudunk annak, ha felébredünk álombéli halálunkból, boldogok vagyunk."
2009. nov. 5. 12:06
1/22 anonim válasza:
Igen. Egy kaszával kergettek, és egyszer utol is értek. Évekig álmodtam, hogy kergetnek, kergetnek, meg akarnak ölni, de előtte mindig felébredtem, kivéve a legutolsó ilyen álmomat.
2/22 anonim válasza:
Haltam már meg álmomban, de a halál pillanatában mindig felébredtem. És igen: örültem, hogy élek. :)
3/22 anonim válasza:
Én vízbe fulladtam álmomban, majd a temetésemen is ott voltam, és szellemként próbáltam vigasztalni édesanyámat, de hiába mondtam akármit, sírt, mert meghaltam. Aztán a temetés után ébredtem fel, és boldog voltam, hogy csak álmodtam ezt a szörnyűséget.
4/22 anonim válasza:
mennyiszer haltam már meg
de én akkor is szeretek álmodni
azt halottam, hogy az emberek azt áűlmondják olykor, amit szeretnének
ez igaz? hogy vhogy a tudatalattink képet mutat a vágyainkról
ne kérdezzétek, h melyik női magazinban olvastam, mert általában minde tele van tömérdeknyi hülyeséggel
5/22 anonim válasza:
"Amíg örülni tudunk annak, ha felébredünk álombéli halálunkból, boldogok vagyunk."
ezt te találtad ki? mert elég hülyeség
6/22 anonim válasza:
Igen egy fehér háló ingben voltam egy amerikai iskola buszon és saját tesóm leszúrt iszonyat volt,meg egyszer álmomban lezuhantam egy 20 emeletes lakásról még gyomrom is remegett.
7/22 anonim válasza:
Igen, elég sokszor meghaltam már álmomban. Utána felébredtem. Nekem ez nem nagy öröm...
8/22 anonim válasza:
Nem olyan sokszor, de az esetek 90%ban jót, kellemeset álmodok... Volt, hogy mentem repülővel, és kidobtak a repülőből... ejtőernyé nélkül... mondjuk ha lett volna nálam, akkorse tudtam volna használni... mind1 Egy pillanat alatt földet értem, és láttam, ahogy közeledik a föld, és mikor leesetem, éreztem e melkasamon egy ütést, mintha tényleg leestem volna... mondjuk akkor szimplán meghaltam volna... felébredtem, mikor földet "értem" és fájt a mellkasom, tiszta víz voltam...:S
9/22 anonim válasza:
Én is haltam már meg álmomban.Rengetegszer.Volt hogy balesetben,betegségben.stb
10/22 anonim válasza:
13:40es válaszoló vagyok.És örültem hogy felérbredtem,hogy csak álom volt!Amúgy már sokmindenkiről álmodtam már meg hogy meghalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!