Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ájultál már el álmodban,...

Ájultál már el álmodban, illetve volt fájdalomérzeted álmodban?

Figyelt kérdés
Arra értem, hogy ezeket álmodni.
2010. máj. 22. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:

3 hónapja olyan álmom van (vagy nem álom, fogalmam sincs mi ez...), hogy megfulladok. Kapkodom a levegő után, mozdulni nem bírok, és mikor már azt érzem, hogy "végem", meghalok, hirtelen tudok levegőt venni, és felébredek.

Egy hete ugyanez történt, csak megfűszerezve azzal, hogy apukám után kiáltok, hogy ne öljön meg.

A kapcsolatom nagyon jó a szüleimmel, fogalmam sincs mi akar ez lenni, de nagyon félek minden este. :(

[Fanni]

2010. máj. 22. 11:53
 2/7 anonim válasza:
az előző vőlőaszadónak:Ami történt veled az az álomparalízis!keress rá a googl-én
2010. máj. 22. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is emlékszem egy elájulós álmomra. Csak annyi történt, hogy valami sötét sikátorban voltam, nem láttam magam körül senkit, de egyszer azt éreztem, hogy nagyon erősen tarkónvágnak, és erre elájultam. Mindez azért, mert (mint később kiderült) véletlenül hozzáértek a fejemhez, miközben aludtam. :)
2010. máj. 22. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen köszönöm, rá is keresek!

Már néha aludni sem merek. :(

[Fanni]

2010. máj. 22. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Én lezuhantam magasból egyszer régen és elkezdett elporladni a testem és besötétült minden, levegöt se kaptam aztán felébredtem...

Meg húsvkétkor elvágták a torkom álmomban akkor éreztem a fájdalmat és mikor már estem volna össze akkor felébredtem..-

2010. máj. 22. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
én egyszer azt álmodtam, hogy egy ablak előtt állok háttal és az ablakba belecsap a villám, ahonnan meg egyenesen az én hátamba csapott. erre tényleg nagyon erős hátfájást éreztem, majd felébredtem, de addigra már nem fájt :)
2010. máj. 22. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
én azt álmodtam, hogy összeestem a sulim aulájában, és a tesitanár rohant felém.. valószínűleg azért, mert a valóságban sokszor szédülök tesin és már kezd aggódni szegényke :(
2014. okt. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!