Mikor haltál meg? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Én a nyáron, az egyik haver b*szott ki az ablakon. A kilencvennyolcadikról. Eleinte még élveztem is a repülést, de amikor rájöttem, hogy mindjárt kiloccsan a belem, csak akkor esett le, hogy ez mégsem akkora buli.2010. szept. 17. 22:33
1/16 anonim válasza:
És nem kényelmetlen a koporsóból írni? én nem tudnék.
3/16 anonim válasza:
I say disco you party , disco disco party party , I say party you say disco , disco disco party party
4/16 anonim válasza:
Nooo elrontottam . Amúgy én tavaly haltam meg , amikor öngyilkos lettem , egy folyóba fulladtam , nehezék volt a lábamon, és nem tudtam feljönni. Hiába kapálóztam utánna már nem volt visszaút . Hogy miért tettem? Azért mert elutasított Anita. És ezt nem bírtam tovább.
5/16 anonim válasza:
Szép lassan elrohadtam belülről egy év két hónap és tizenegy nap alatt, és mire észrevettem, már egy hatalmas lyuk volt a mellkasomon, aztán meg is haltam...
6/16 anonim válasza:
Másodjára pedig pár hete haltam meg, amikor egy autó elé ugrottam , szándékosan , úgy gondoltam már semmi értelme az életemnek . Az autó 130km/h haladt, így nem szenvedtem sokáig szerencsére, legalább nem kell tovább élnem így.
7/16 A kérdező kommentje:
Látom, ti is szép történettel dicsekedhettek zombitársaink előtt.:D
2010. szept. 17. 23:00
8/16 anonim válasza:
Hétfőn, 11 órakó'. A mennyezet.. repedezett! Aztán nem adott pénztet a városi tanács, a Polgár Jenő hivatal. Ráomlott a mennyezet a fejemre, biz'isten úgy vót'!
10/16 anonim válasza:
"Hétfőn, 11 órakó'. A mennyezet.. repedezett! Aztán nem adott pénztet a városi tanács, a Polgár Jenő hivatal. Ráomlott a mennyezet a fejemre, biz'isten úgy vót'!"
:D:ASDAS:DASD:A:SD:AD:A:SD:AS:DAD:S::SADASD:AS:DAS:D
hatalmas vagy! polgár jenő for president! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!