Ez igaz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
ez a hapsi május 21-re jósolta, majd rájött h inkább mégse de még a nyáron agyvérzést kapott vagy mit....
de még azelőtt jósolt egyet hnapra ;)
gondoljatok már bele...
semmi jele egy itéletnapnak
csepereg az eső, ez lenne az előzménye??
ahhoz elég sok mindennek kéne történnie
pl reggel nem kelne fel a nap, vagy az elektronikus dolgok befolyásolás alatt állnának nem kapnának jelet vagy mittudom én szarakodnának elmenne az áram egy párszor, de hnap itt a világvége állítólag és semmi arra utaló jel ninc,s hogy valami történne... mégazcsak de még arra utaló jel sincs, h hnap majd 5-re felelek, mert nem tanultam semmit... talán tudat alatt bízom ebben a dologban és az elmém nem enged tanulni, de nyilván ez hülyeség
mi történhetne pont holnap? logikusan átgondolva?
durr bele bumm?? ilyen világvégére számított ez a jós??
itt elmélkedünk erről, és igazából egyikünk se hisz benne mégis hozzá szólunk...
"Jönnek a reptoidok és meg fognak mindenkit vibrátorozni!"
A kérdés ezen utolsó mondatából arra a következtetésre juthatunk, hogy a kedves kérdező fölöttébb szeretné, ha ilyen történne.
Ez volt az utolsó csepp. Én megtértem.
Holnap jönnek a reptoidok, megölnek mindenkit, aztán feltámasztanak minket, genetikailag módosítanak, hogy a poloskoidok elragadtattassak, amíg a kis szürkék és a plejádok a Hold másik oldalán a náciknak segítenek elemezni az előző életükről szóló álmukat!
Tráláláprölölö kuttykurutty saralala prrrrrrr! GRJjfkdjkdhjdjjeifufjd.
Kösz a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!