Haltál már meg álmodban?
Figyelt kérdés
én igen jópárszor mit jelenthet ez?2010. nov. 6. 19:54
1/8 anonim válasza:
A halál előtti másodpercben felriadtam, vagy ha nagyon veszélyben voltam, akkor rájöttem, hogy álmodom és felébresztettem magam.
2/8 anonim válasza:
nekem legútóbb 8-10 éves koromban voltam "meghalós" álmaim, akkoriban elég gyakran. én ezt és hasonló álmaimat epilepsziámmal magyaráztam. szerencsére mára már meggyógyultam. amúgy énis minddig felágradtem, legtöbbször erős zsibbadást éreztem a végtagjaimon, ez csak 5-10 perc után múlt el.
3/8 anonim válasza:
Egyszer. Jeges vízbe ugrottam, elmerültem, hirtelen nagy fájdalmat éreztem a szívem táján. Láttam magam felülről és azt, hogy utánam ugranak, a következő pillanatban pedig már megint "magamban" voltam és nyitottam ki a szemem és láttam az arcát, annak aki "újraéleszt". Ekkor felriadtam. A szívemnél még napokig fájt egy ponton és 2 napig nem nagyon mertem elaludni, mert attól féltem megmurdelok és nem találnak rám, csak ha szaglok ( akkoriban pont egyedül voltam otthon kb. 1 hétig).
4/8 :D:D válasza:
en is almodtam ilyet.de semmi kovetkezmenye nem lett nyugi:)
5/8 anonim válasza:
Én csak olyat h zuhanok (régebben)és akkor olyat éreztem a gyomromban mint amikor a hullámvasúton vagy.Aztán felébredtem.
6/8 anonim válasza:
ha szervezet halalt almodik minidg felriad vagy nem hasz meg mert az agy nem tudja milyen meghalni nincs rola tapsztalata ezert inkabb felebredsz :P
7/8 A kérdező kommentje:
ez nem biztos mert a tudatalattiban sokminden van amiről nem is tudunk :-)
2010. nov. 28. 14:20
8/8 A kérdező kommentje:
egyébként kösz a válaszokat
megállapithatjuk hogy álmunkban a halál nem egyenlő az igazi halállal
2010. nov. 28. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!