Annyira bánt a hímsovinizmus. Segítene valaki?
Egyszerűen szörnyűnek találom, hogy itt gyakorin, elnézegetve az azzal kapcsolatos kérdéseket, esküszöm, az emberek nagyon nagy része (gondolok itt olyan 80%-ra) csak szidja és szidja a női nemet. (Mind r..anc, mind k..rva, stb...) És a való életben is ilyenekkel találkozom.
Pedig én egyáltalán nem élem meg azt, hogy milyen "mocskosak és gusztustalanok a nők." A baráti körömben egyáltalán nem találkozom ilyennel, minden barátnőm (én is) normális, kedves lány, kicsit sem r..bancosak. És tudjátok mi van? A pasik felénk sem néznek. A r..bancos lányok meg már a 20. barátjukat tapossák.
Á, nem is mondom tovább, gondolom látjátok, értitek, milyen hímsovinizmus megy manapság...
Engem abszolút nem borított ki amit írtál, csak leírtam a saját véleményem, ami téged annál inkább kiborított. Amúgy ezt a hímsoviniszta kártyát ne vedd elő majd érvelő esszénél, mert érvelési hiba, és olyan karót írnak rá hogy lelóg a lapról:D Ez kb olyan mint a náci kártya.
Egyértelműen azt írtad, hogy a feminizmus megjelenése előtt elnyomás volt, ez nem szókifordítás. Mint látom a gyereknevelésben nem sok tapasztalatod van, ezért sejtelmed sincs hogy a gyermek fejlődése szempontjából mi a fontos, de legalább az megragadhatta volna a figyelmedet, hogy a feministák a család megszüntetésén szorgoskodnak, és a család a társadalom alapja. Társadalomrombolók.
Azok nem társadalomrombolók, én begyöpösödött gondolkodású drágám, hanem érret, sikeres nők, akik (veled ellentétben) túllátnak a rájukszabott családanya szerepén. ;)
Szidd őket ahogy akarod, de úgy, hogy ők ne hallják, mert csak megzavarnád őket, miközben élik a szabad életüket. Meghát eléggé megkapnád a magadét, ha megtudnák, hogy te visszakívánod őket oda, ahonnan indultak. Mivel nőként (hála a társadalomnak) sokkal nehezebb bármilyen üzleti sikert elérni. És ez nem feminista kijelentés, hanem tény.
Arról hogy a nőknek állítólagosan kevesebbet fizetnek vagy nehezebben jutnak feljebb a ranglétrán... Nem tudom mennyire fedi a valóságot, de az én anyám semmivel sem keresett kevesebbet mint a a férfiak, a barátnőm meg 1 hónap után üzletvezető lett.
Viszont a gyermek fontosabb mint akármilyen karrier... Ezért engem meglehet kövezni, nem érdekel. Élőben is ugyanígy kiszoktam fejteni a véleményem más hozzád hasonlóan gondolkozó nők előtt, eddig csak hebegést-habogást, illetve heves érzelmi kitöréseket, és értelmetlen mondatokat kaptam válaszul, a magamét még nem kaptam meg:D
Szerintem a gond ott kezdődik hogy hála a feministáknak, sikeresen teljesítve lett a fantasztikus cél, hogy 1 fizetésből szinte lehetetlen megélni, ezért rohanhattok dolgozni, a gyerek meg állhat mint a befőtt az óvodában, és eltanulhatja a társadalom fantasztikus erkölcsi alapelveit. Aztán meg megy a panaszkodás: "Miért lett ilyen a gyerek? Pedig én mindent megtettem!"
Köszönjük feminizmus!
Na de összességében, elég sokatmondó, hogy szerinted azért mész tönkre, és vagy önbizalom hiányos, mert a "hímsoviniszták" ezt meg azt mondják. Ne másra kend! Ha valakinek van önbizalma, akkor minden helyzetben minden körülmények között van önbizalma. Keresd máshol a hibát, mondjuk magadban. Legyél nő, legyél nőies, fantasztikusak vagytok, tényleg:D De hagyd abba ezt az egész gyalázatot, csak elriasztod magadtól az összes normális férfit. Ugyanazt csinálod mint amivel bajod van. Másokat okolsz, egy dolog miatt amiről te tehetsz, és rajtuk vezeted le a feszültséged, és mindenki aki nem hódol be neked az "hímsoviniszta" meg még ki tudja mi, csak nem mondod ki mert nyomdafestéket nem tűr.
Én itt a vitát szerintem be is fejezem, mert ez így egyoldalú, én érvelek, neked meg érzelmi kitöréseid vannak 1-2 demagóg állítással keresztezve.
Minden jót!
Hát...itt már nincs mit mondani,a 38-as mindent leírt.
Szal akkor csá!
Milyen emberek vannak, te jó ég. Jó is ha többet nem írtok, mert segíteni nem tudtok.
Köszönöm mindenkinek, itt sem kérek többet tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!