Annyira bánt a hímsovinizmus. Segítene valaki?
Egyszerűen szörnyűnek találom, hogy itt gyakorin, elnézegetve az azzal kapcsolatos kérdéseket, esküszöm, az emberek nagyon nagy része (gondolok itt olyan 80%-ra) csak szidja és szidja a női nemet. (Mind r..anc, mind k..rva, stb...) És a való életben is ilyenekkel találkozom.
Pedig én egyáltalán nem élem meg azt, hogy milyen "mocskosak és gusztustalanok a nők." A baráti körömben egyáltalán nem találkozom ilyennel, minden barátnőm (én is) normális, kedves lány, kicsit sem r..bancosak. És tudjátok mi van? A pasik felénk sem néznek. A r..bancos lányok meg már a 20. barátjukat tapossák.
Á, nem is mondom tovább, gondolom látjátok, értitek, milyen hímsovinizmus megy manapság...
blablabla true story blablabla
mert a legtöbb csávó ugy gondolja hogy a ribiket meg kell khmm és kevés az ojan pasi aki szeretkezni akar stb. az ilyen csávók nem igazán jóképűek és normálisan öltözködnek, nem a legújabb divatot nézik.
Szia!
Engem is nagyon bánt a hímsovinizmus, könnyen fel lehet dühíteni ezzel.
Hogyan tudnék segíteni?
Ha gondolod, kifejtheted az ezzel kapcsolatos véleményedet priviben is.
Nem akartam én a férfinemet szidni, sajnálom, ha így tűnt.
Én tisztelem, szeretem a fiúkat/férfiakat, és annyira dühítő, mikor ezt nem kapod vissza egyes egyedektől.
Szóval kérlek, ne támadjátok rögtön a nőket védekezésképpen.
A válaszoktól pedig igazából egy kis vigaszt vártam és sorstársakat.
"Segítene valaki?" - Mégis mit vársz? Hülye emberek voltak,vannak és lesznek is.
Igazából próbálom úgy megfogalmazni ezt hogy senki ne vegye magára,nem tudom mennyire fog sikerülni.
Fent vagyok már egy ideje az oldalon,láttam egykét cifra dolgot és elismerem,én is írtam már olyat amit nem gondoltam komolyan és ennek egyetlen oka ti vagytok,nők! Egy szavatokkal szebbé tudjátok tenni világot,de azt sokan nem fogják fel hogy kb ugyanennyi kell ahhoz hogy tönkretegyetek valakit. Egy idő után ezt le kell valahol vezetni és erre a GYK mondhatjuk hogy tökéletes hely. Ettől még senki nem lesz hímsoviniszta,maximum az a kijelentése.
"értitek, milyen hímsovinizmus megy manapság" - és képzeld ugyanekkora a feminizmus nyomás rajtunk. Ne értsd félre semmi bajom az egyenjogúsággal,én azokról a feministákról beszélek akik a követ is herélnék ha tudnák. Rosszul vagyok azoktól az emberektől akik kapásból jobbnak hiszik magukat mint bárki más és a nőknek valahogy kivételes tehetsége van hozzá,hogy éreztessék mennyire ocsmány,ostoba,szerencsétlen,életképtelen stb. alak vagy.
Szóval köszönjük szépen,mi is kapunk hideget-meleget tőletek,nem kell játszani az utolsó mohikánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!