Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira bánt a hímsovinizmus....

Annyira bánt a hímsovinizmus. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Egyszerűen szörnyűnek találom, hogy itt gyakorin, elnézegetve az azzal kapcsolatos kérdéseket, esküszöm, az emberek nagyon nagy része (gondolok itt olyan 80%-ra) csak szidja és szidja a női nemet. (Mind r..anc, mind k..rva, stb...) És a való életben is ilyenekkel találkozom.

Pedig én egyáltalán nem élem meg azt, hogy milyen "mocskosak és gusztustalanok a nők." A baráti körömben egyáltalán nem találkozom ilyennel, minden barátnőm (én is) normális, kedves lány, kicsit sem r..bancosak. És tudjátok mi van? A pasik felénk sem néznek. A r..bancos lányok meg már a 20. barátjukat tapossák.

Á, nem is mondom tovább, gondolom látjátok, értitek, milyen hímsovinizmus megy manapság...

2013. szept. 8. 09:48
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
37%

Lenne pár hozzáfűznivalóm a dolgokhoz:

1. a hímsovinizmus ellentéte nem a feminizmus, hanem a nősovinizmus. ugyanis itt mindenki a feminizmust hozza fel ellenpédaként, pedig a feministák egyenjogúságot akarnak. Ha ez nagy nyomást gyakorol a férfiakra és fejfájást okoz nekik, az már régen rossz. Amire ti (férfiak) gondoltok, az a nősovinizmus, de azzal (lássuk be) alig találkozni.

Emlékszem, én is láttam egy műsort hogy fokozatosan egyre kisebb lesz az Y kromoszoma, és egyszer el is tűnik teljesen. De az se holnap lesz.

2013. szept. 9. 19:55
 12/42 LeftBehind ***** válasza:
Megmondtam hogy nem az egyenjogúsággal van bajom,az pedig hogy ilyenekkel alig találkozni baromság. Rengeteg olyan nővel találkoztam már akik semmibe veszik férfiakat sőt nem egy olyan osztálytársam volt akik a szemembe mondták a hogy a férfi semmi másra nem jó csak hogy kihasználják.
2013. szept. 9. 20:14
 13/42 anonim ***** válasza:

11-Ez a teória már megdőlt, néha frissítsd a tudástárad...

Másrészt, a feminizmus és a "nősovinizmus" kéz a kézben jár, függetlenül attól hogy ezt a feministák beismerik-e, és hogy mi hivatalosan az ő álláspontjuk. Persze papíron minden szép és minden jó. Ha annyira egyenjogúság lenne a céljuk, akkor már rég letűntek volna a színről, mert elavult a dolog.

Az úgynevezett "egyenjogúságról" pedig megint meg van a véleményem, de nincs kedvem politikai-világnézeti értekezést tartani most.

2013. szept. 9. 21:40
 14/42 A kérdező kommentje:

Én nem szidtam magát férfinemet, csak a hímsovinizmust.

Nem ismersz, nem tudod, milyen vagyok. Én nem mondtam, hogy minden férfi ugyanolyan, te se tedd ezt, kérlek. Mert minden nő más és más.

Amikor valaki szemét veled, akkor nem rögtön arra kéne asszociálni, hogy "fúú, egy szemét nő!", hanem arra, hogy "fúú, egy szemét ember!".

Mert alapvetően emberek vagyunk, emberi jogokkal, csak utána nők és férfiak.

És igen, nagy a hímsovinizmus manapság, de régebben még rosszabb volt. Ennek a feminizmus vetett véget, ha az nem lett volna, a nőket ma is embertelenül kezelnék. Nincs mese ez van. És amíg a nőgyűlöletnek nem lesz teljesen(!) vége, addig lesznek feministák.

A nősovinizmus és a feminizmus pedig nem járnak kéz a kézben, csak sok nő tévesen vallja magát feministának. Egy pont után az már férfigyűlölet, és ezt nem veszik észre.

Na most mondok egy nagy igazságot. A hülye férfiaknak r..ancok kellenek (én "azokat" nem fogom NŐNEK nevezni), a baj ott jön hozzá, hogy a normális, édes srácok fejét is elcsavarják a r.bik. Aztán pofára esnek. Csalódnak újra és újra az ilyen "nőkben". Végül hímsoviniszták lesznek, mert már nincs erejük tovább próbálkozni, inkább gyűlölnek minden "vaginával rendelkező lényt". (:D)

Aztán a normális lányok (akik sajnos szintén sokszor futnak a "nacsó-macsók" után, saját tapasztalat, barátnőm így járt) meg nem veszik észre, hogy "héé, itt van ez a kedves srác... De miért lett ilyen hülye hímsoviniszta? Neki sem kellek. Nem vagyok ri..ncos. A oasiknak ak ők kellenek! Hülye férfiak!"

És ez így megy, amíg mindenki meg nem bolondul.

A hímsovinzmus inkább csak az önérzetem bántja, hisz itt vagyok, okos, önálló lányként, de pár ember szerint én csak egy kétszínű, plázacica hülye liba lehetek, mert nincs péniszem.

Hátezaz. Remélem kielegítő választ adtam.

2013. szept. 9. 23:05
 15/42 A kérdező kommentje:
*csak ők kellenek.
2013. szept. 9. 23:07
 16/42 A kérdező kommentje:

*... AZT veszik észre.

Na bocs a sok elírásért.

2013. szept. 9. 23:08
 17/42 anonim ***** válasza:

Ki beszélt rólad? Én nem írtam hogy mi a véleményed mert nem tudom. Viszont semmi rosszat sem állítottam a nőkről.

Régebben még rosszabb volt...(?) Az hogy hogyan kezelték a nőket, az kultúránként és koronként eltérő volt, ezt így megállapítani ahogy te tetted rendkívül nem korrekt. Tudod nem csak Európa létezett és nem csak középkor. És valóban igaz, hogy a hagyományos női-férfi kapcsolat eléggé felborult, és degradálódott torz arculatát láthattuk bizonyos időkben de ez nem jelenti azt hogy eredendően rossz,sőt...

A feminizmus céljául az egyenjogúságot tűzte ki, ez megvalósult, de a feminizmus továbbra is, mivel a további terveik közé tartozik hogy a nőket a férfiak fölé emeljék, és ez az amit láthatunk ma. Úgy tűnik vajmi keveset tudsz arról amit védelmezel de segítek pár idézettel neves feministáktól:

"Míg le nem romboljuk a családot a család mítoszával együtt, a nők elnyomatása fennmarad.”"

"Egyetlen nőt sem szabad felhatalmazni arra, hogy otthon maradjon gyermeket nevelni... "

Tehát nem kellenek anyák, nem kell család, sőt gyerek se. Társadalomrombolók...

"„Ahhoz, hogy az élet fennmaradjon ezen a bolygón, egy fertőtlenítésre van szükség a Földön. Úgy gondolom, hogy ezt egy olyan evolúciós folyamat fogja kísérni, ami a férfi népesség drasztikus lecsökkenését eredményezi.”"

Burkoltan, a kiirtásunkra buzdítanak.

"„A férfi egy háziasított állatfajta és ha kellően keményen kezeljük, akkor sok dologra betanítható.”"

Ehhez nincs mit hozzáfűzni...

És még millió meg egy hasonlót tudnék ide beidézni.

Ezek mellett még a feminista propagandagépezetnek köszönhetjük, hogy élünk a köztudatban mindannyian, mint:

Nemi erőszakolók, agresszív állatok akik a családtagjaikat verik, elnyomók, alkoholisták, igénytelenek, minden baj forrása és a többi.

"Minden férfi egy nemi erőszakoló...”

Na ha valaki ezek után azt mondja nekem, hogy a feminizmus, és a "nősovinizmus" nem egy az egyben ugyanaz, akkor én a fejemet teszem rá hogy az nem normális.

Egyébként ha itt tartunk akkor nálunk miért "hímsovinizmus" nálatok meg "nő", ha korrektek akarunk lenni akkor vagy hívják férfisovinizmusnak, vagy a ti verziótokat hívják nősténysovinizmusnak.

Sőt ha akarom akkor beleköthetnék abba is hogy a folyamat amit leírtál, miért azzal kezdődik hogy a férfi a hülye?

Akár a nő is lehetne az aki először beleesik a csapdába.

De komolyra fordítva a szót, ha pár gyk-n írogató figura megnyilvánulása neked bántja az önérzeted, méghozzá annyira hogy segítséget kérsz(??!!) akkor az önértékeléseddel valami nincs rendben. Ha pedig ebből arra következtetsz hogy a hímsovinizmus az uralkodó a világban, akkor pedig valahol máshol sincs rendben valami...

2013. szept. 9. 23:43
 18/42 anonim ***** válasza:

de a feminizmus továbbra is létezik*

És az így utólag hozzáfűzném, hogy a feminizmus nem vetett véget semminek, legfeljebb a természetből fakadó rendnek. És nem, ezalatt nem a nők "elnyomását" értem.

2013. szept. 9. 23:55
 19/42 A kérdező kommentje:
Azt a kommentet a 22:46-os válaszolónak szántam.
2013. szept. 10. 07:00
 20/42 anonim ***** válasza:
A feminizmus nem egyenlő a nősovinizmussal. A nősovinizmus csak egy része a feminizmusnak, ahogy a család intézménye, a keresztény értékek és a gyerekvállalás elleni fellépés is. (Utóbbi miatt mellesleg, ha eluralkodna az egész világon a feminizmus, az az emberiség kihalásához vezetne.)
2013. szept. 10. 07:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!