Ha lehetne visszatekernétek az időt? Valamit másképp csinálnátok? Mi az, amit megbántatok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 18:14
11/12 LatDenRätteKommaIn válasza:
Nem valószínű, bár volt 1 pont az életemben, ami mindent negatívirányba megváltoztatott, de ha ez nem történt volna meg, talán teljesen rosszabb ember lennék.
12/12 anonim válasza:
Rengeteg kis apróság van,amit ha lehetne másképp csinálnék.De ha komolyabban belegondolok,ha visszamennék és minden rosszat megváltoztatnék,hogy jó legyen,akkor tökéletesen unalmas életem lenne.Az életben nem lehet minden mindig jó.Ha visszamennék és megváltoztatnám a dolgokat ott ,ahol hibáztam a hibáimból sosem tanulnék és soha sem tartanék ott,ahol most vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!