Az emberek többsége ösztönösen fél a sötétben, vagy más okai is lehetnek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 20:32
1/4 anonim válasza:
Nyilván ösztönösen, így alakult ki az evolúció során. A sötétben könnyebben megtámadhatnak a vadállatok, és aki ősemberkorában nem félt a sötétben, azt hamar megették. (Na jó, ez így elég hülyén hangzott, de a lényeg érthető.)
2/4 anonim válasza:
Az emberek többsége 1992 óta nem fél a sötéttől
3/4 A kérdező kommentje:
1# köszi!
2# ezt a válaszodat már olvastam máshol
2013. aug. 21. 23:16
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom. Valószínűleg ösztönösen, mert olyankor az ember kiszolgáltatottabb, mert ugye nem lát, nem tud úgy érzékelődni vagy mi.
Én kilógok a sorban mert a vaksötétben remekül érzem magam. Nem félek. Kiskoromban féltem ilyen szellemes dolgoktól, de valahogy kinőttem és azóta semmi:) 16L
Iron Maiden*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!