Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az baj ha 11 éves fiú vagyok...

Az baj ha 11 éves fiú vagyok félek a sötétben, és a zivatarban?

Figyelt kérdés

2013. máj. 4. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sokan még felnőtt korukban is félnek a sötétben és a viharban. Nem baj de jó lenne ha sikerülne ezen túljutnod :)
2013. máj. 4. 23:04
 2/12 anonim válasza:
a sötétben én is félek (megoldás: foszforeszkáló cuccok, matricák...). én akkor félek ha dörgés és villámlás is van a zivatar mellé. de ez teljesen érthető. amikor dörög arra szoktam gondolni, hogy az angyalok tekéznek és ez annak a hangja :) tudom hogy hülyeség, de engem megnyugtat :)
2013. máj. 4. 23:05
 3/12 anonim válasza:

Mindenki fél valamitől.

Sokan félnek a sötétben. Ez nem baj!!!

Beszélgess erről egy felnőttel akiben megbízol.

2013. máj. 4. 23:08
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
sötét az a gonoszak otthona így hát jogos a félelmed de mivel ezt most itt leírtad így felhívtad magadra a figyelmet ezért este meglátogat téged a gonosz had és még zivatar is lesz
2013. máj. 4. 23:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért félek, mert tudjátok azok a bevillanó sikító képeket küldött egy hülye haverom, aki nem tudom hogy nem fél az ilyenktől, meg az olyan filmek amiken átsiklott aszemem, és ahiradóban néha olyan dolgok, belefúrodnak az agyamba, és a villámlástól nem félek, mert arra gondolok hogy fényképeznek hülyeség ? de megnyugtat plüssökkel alszom a wc-nk messze van és anyut keltegetem ha ki kell menni. akkor jelennek meg ha ki van nyitva a szemem , vagy teliholdkor rosszálmokban. ezek megjelennek előttem, és félek tőlük. néha anyut is áthívom. ez baj?
2013. máj. 4. 23:13
 6/12 A kérdező kommentje:
A tükörbe sem merek nézni, hátha megjeln valami, és hát az ágyban csak az orrom meg a szemem van kint, a többi a takaróban. -.-
2013. máj. 4. 23:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja volt olyan is, hogy egyszer elment az áram 1 század másodpercre, és belepisiltem a vízbe, :D mert fürödtem. na ez már gáz -.-
2013. máj. 4. 23:49
 8/12 anonim ***** válasza:
a pisa jót tesz a bőrnek
2013. máj. 5. 00:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Hahaha ez nem vicces ez inkább gáz.
2013. máj. 5. 10:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja és a gonosz, nem látogatott meg.
2013. máj. 5. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!