2.KI fél teljesen sötétségben a házában/lakásában?
kérlek írjatok kort.
ÉS, hogy miért?
2013. júl. 30. 22:43
1/9 anonim válasza:
1. ÉN!Félek kimenni a kertünkbe,mert a sötétbe nem ismernek fel a hülye kutyáink és simán megtámadnak engem xd (megtörtént eset)
2.Nem.Nyitott ablaknál még hangulatos is este a szobámban ücsörögni és zenét hallgatni..:)
17
2013. júl. 30. 23:01
2/9 anonim válasza:
1. A saját kertemben mi árthatna nekem? Az az én területem, ha valaki betör oda annak kell félnie a kutyámtól.
2. Ugyanez van a házammal is. De ha az utcán vagy egy idegen házban vagyok teljes sötétségben, az egy kicsit félelmetes, de csak zavaró szinten.
2013. júl. 30. 23:15
3/9 anonim válasza:
Én félek sötétben kimenni,mert megharap a kutyám.Bent a lakásban is félek,mert ott a patkányok rohangálnak az ágyamon!
2013. júl. 30. 23:22
4/9 anonim válasza:
Ja és még attól félek a sötétben,hogy lopás közben elkapnak!
2013. júl. 30. 23:24
5/9 anonim válasza:
Én nem félek,a sötét fél tőlem.
2013. júl. 30. 23:40
6/9 anonim válasza:
Én csak akkor félek, ha előtte valamilyen ijesztő inger ért, pl.: horrorfilm (bár nem szoktam nézni, mert utálom őket), rémisztő dolgok egy könyvben, egy hirtelen előugró figura a neten, amitől kiugrik a szívem... ilyesmik mindig eszembe jutnak a sötétben, ha a közelmúltban tapasztaltam a dolgokat. Ha már régóta nincs minek eszembe jutni, akkor mit nekem sötétség (a házunkban)! Amúgy a kertbe soha nem mennék ki a sötétben, csak ha az életem függene tőle. Tegnap fejeztem be az Amnéziát (könyv. és úristen.), szóval tegnap nehezen aludtam el, és rázott a hideg, és nem mertem kimenni a sötét folyosóra se. Ma már szerintem nem fog problémát jelenteni, de ki tudja. Még nem tartok az alvásnál. 14/L.
2013. júl. 31. 00:11
7/9 anonim válasza:
En nem felek, ha nem jut eszembe, hogy felhetnek is akar...
2013. júl. 31. 00:43
8/9 anonim válasza:
nincs olyan nap hogy el tudnák aludni lámpafény nélkül,sőt ha olyan videót láttam ami félelmetes akkor ki kell nyitnom az ablakot és a járművek,kutyák hangja még inkább megnyugtat.
kicsiként engedték hogy horrort lássak,sok éven át rettenetes rémálmokat kellett átélnem a szó szoros értelmében,amiket nem kívánnák senkinek sem.
Én annyira nem félek az ismerhető dolgoktól:rabló,kóbor kutya.Én inkább az ismeretlentől félek,de attól iszonyatosan,a fejemben mindig az van hogy valami lény/jelenés meg akar támadni a sötétben.
2013. júl. 31. 07:03
9/9 anonim válasza:
Még a temetőbe is kimegyek éjszaka. Mitől féljek? Természetfelettiekkel el tudok bánni (megvannak a módszereim) az emberek meg nem bántanak, ha igen, akkor megszívják, mert nem menne nekik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!