Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha teljesen...

Mit tegyek, ha teljesen alkalmatlan vagyok az életre?

Figyelt kérdés

24 vagyok, soha nem volt még sem munkám, sem barátnőm. Úgy gondolom, hogy ez a két dolog az élet/létezés alapja. Nekem ez sem ment idáig. Pedig nem vagyok már gyerek. Mit kezdjek magammal így?

Öngyilkosság nem opció. Nem akarom a szüleimet költségekbe verni.

2013. aug. 20. 11:26
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
Nekem ezek jelentenék a boldogságot. Mi más tudna örömet okozni?
2013. aug. 21. 10:03
 52/58 anonim válasza:
Azért kell lerohanni a kérdezőt, mert nem hajlandó tenni azért, hogy dolgozhasson. Mozdulni nem akar! Mert neki diplomája van már rögtön 150 ezret akar nettóba keresni. Muhaha! Előbb keress egy munkahelyet, ahol nettó 80-ért dolgozol aztán utána lehet nézegetni komolyabb lehetőségeket. Az, hogy otthon ülsz a szobában és vársz a csodára az nem működik!
2013. aug. 21. 10:52
 53/58 A kérdező kommentje:
Nem várok a csodára, hanem folyamatosan keresem az állásokat. De neked ez nyilván elkerülte a figyelmedet.
2013. aug. 21. 12:30
 54/58 anonim ***** válasza:
Aki keres, az talál. Türelem.....
2013. aug. 21. 16:37
 55/58 anonim válasza:
Nos, én is hasonlóan érzek. Nincs kedvem élni, "csak vagyok" (30 évesen). Bár van munkám, van jócskán félrerakott pénzem is, barátnőt nem tudok összeszedni. Túlsúlyom van (107kg/168cm), az életben többször emiatt nem tudtam becsajozni. Pedig vidám, vicces fiúnak tartottak mindig is a lányok (a szomorúságomat és a feszültségemet most is e mőgé az állarc mögé rejtem). Korábban próbáltam tenni az elhízás ellen, sokat bicikliztem, kevesebbet ettem, de, mondjuk úgy, hogy belefáradtam. Most már ott tartok, hogy saját magamat sem tudom elfogadni. Nem tudom élvezni az életet, csak reggel elmegyek dolgozni, délután meg itthon gubbasztok és semmihez nincs kedvem.
2013. aug. 21. 18:24
 56/58 anonim válasza:

# 55

Meg a kover lanyok sem jottek ossze neked? Vagy nem is probalkoztal naluk?

2013. aug. 21. 19:24
 57/58 anonim ***** válasza:

Kövér, de szép lányokat mindig lehet fogni. Jók azok, én szeretem. Most is tartok kettőt.

Jönnöd kellene Pestre. Úgy, hogy már az állást lefixálod előre, amit megtaláltál, és csak utána albit keresni. Kb így szokták. Ja és honnan szerezz nőt? ---INTERNETRŐL---

SZámos pénzkereseti lehetőség van amúgy..rengeteg. Persze nem fogom elárulni. Valaki vagy rájön magától, vagy nem.

2013. aug. 21. 20:45
 58/58 anonim válasza:

Ha magamat nem tudom elfogadni, talán érthető, miért nem próbálkoztam a kövér lányoknál. A média azt sulykolja, hogy „légy sportos, csak a külső számít, ekkor vagy tökéletes”. Ez rám is hat, mondhatni megmérgez mindenkit. Az ideálom a vékony 150-160 cm magas lányka, aki szeret és szereti, ha szeretik. Ez utóbbi nagyon fontos szempont, mert nálam a belső is számít.

Én nem vagyok olyan, mint egy átlag férfi, aki, ha meglát egy lányt máris rámászik. Bizonyára azért, mert sokszor utasítottak el, sőt, volt egy lány, akibe nagyon beleszerettem, sokat nevetgéltünk, de miután közöltem vele, hogy szeretem, hirtelen eltávolodott tőlem, és azt mondta neki nem jövök be. Nagy sebet ejtett a dolog, ezért nehezen közeledek lányokhoz (elutasítástól tartva), és nehezen engedek közel magamhoz másokat, mert, ha valaki tetszik, mindig arra gondolok, nálam jobbat érdemel.

2013. aug. 22. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!