Mit tegyek, ha teljesen alkalmatlan vagyok az életre?
24 vagyok, soha nem volt még sem munkám, sem barátnőm. Úgy gondolom, hogy ez a két dolog az élet/létezés alapja. Nekem ez sem ment idáig. Pedig nem vagyok már gyerek. Mit kezdjek magammal így?
Öngyilkosság nem opció. Nem akarom a szüleimet költségekbe verni.
# 55
Meg a kover lanyok sem jottek ossze neked? Vagy nem is probalkoztal naluk?
Kövér, de szép lányokat mindig lehet fogni. Jók azok, én szeretem. Most is tartok kettőt.
Jönnöd kellene Pestre. Úgy, hogy már az állást lefixálod előre, amit megtaláltál, és csak utána albit keresni. Kb így szokták. Ja és honnan szerezz nőt? ---INTERNETRŐL---
SZámos pénzkereseti lehetőség van amúgy..rengeteg. Persze nem fogom elárulni. Valaki vagy rájön magától, vagy nem.
Ha magamat nem tudom elfogadni, talán érthető, miért nem próbálkoztam a kövér lányoknál. A média azt sulykolja, hogy „légy sportos, csak a külső számít, ekkor vagy tökéletes”. Ez rám is hat, mondhatni megmérgez mindenkit. Az ideálom a vékony 150-160 cm magas lányka, aki szeret és szereti, ha szeretik. Ez utóbbi nagyon fontos szempont, mert nálam a belső is számít.
Én nem vagyok olyan, mint egy átlag férfi, aki, ha meglát egy lányt máris rámászik. Bizonyára azért, mert sokszor utasítottak el, sőt, volt egy lány, akibe nagyon beleszerettem, sokat nevetgéltünk, de miután közöltem vele, hogy szeretem, hirtelen eltávolodott tőlem, és azt mondta neki nem jövök be. Nagy sebet ejtett a dolog, ezért nehezen közeledek lányokhoz (elutasítástól tartva), és nehezen engedek közel magamhoz másokat, mert, ha valaki tetszik, mindig arra gondolok, nálam jobbat érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!