Mit tegyek, ha teljesen alkalmatlan vagyok az életre?
Figyelt kérdés
24 vagyok, soha nem volt még sem munkám, sem barátnőm. Úgy gondolom, hogy ez a két dolog az élet/létezés alapja. Nekem ez sem ment idáig. Pedig nem vagyok már gyerek. Mit kezdjek magammal így?
Öngyilkosság nem opció. Nem akarom a szüleimet költségekbe verni.
2013. aug. 20. 11:26
1/58 anonim válasza:
Esetleg menj el dolgozni. Probléma fele megoldva.
2/58 anonim válasza:
Keress munkát, járj el kávézókba, vagy sétálj az utcán és szólíts le csajokat
4/58 anonim válasza:
Ugyanez... Hiába próbálok változtatni, valami/valaki mindig visszaránt a mélybe. Számomra a halál az egyetlen opció.
5/58 A kérdező kommentje:
Több mint féléve munkakereső vagyok, ami azt jelenti, hogy naponta az álláshirdetések böngészésével kezdem a napot. Mégsem volt semmi ezidáig.
2013. aug. 20. 11:28
7/58 A kérdező kommentje:
Ez nem város, de egy kelet-magyarországi településről van szó.
2013. aug. 20. 11:29
8/58 anonim válasza:
Mi a szakmád? Hogy lehet, hogy diákként nem dolgoztál sehol? Az fontos lett volna.
Itt próbálkozz: [link]
Fél év munkanélküliség után már van esélyed itt találni valamit. Előbb viszont regisztrálj a munkaügyi központban!
Addig ne akarj barátnőt míg nincs munkád!
9/58 anonim válasza:
# 7
Probalkozz kulfoldon, szar dolog csoronak lenni...
10/58 A kérdező kommentje:
8-as!
Ez az oldal el van mentve a könyvjelzőben, napi szinten böngészem. Január óta regisztrálva vagyok a munkaügyinél.
Amúgy diplomám van egy középfokú nyelvvizsgával.
2013. aug. 20. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!