Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha teljesen...

Mit tegyek, ha teljesen alkalmatlan vagyok az életre?

Figyelt kérdés

24 vagyok, soha nem volt még sem munkám, sem barátnőm. Úgy gondolom, hogy ez a két dolog az élet/létezés alapja. Nekem ez sem ment idáig. Pedig nem vagyok már gyerek. Mit kezdjek magammal így?

Öngyilkosság nem opció. Nem akarom a szüleimet költségekbe verni.

2013. aug. 20. 11:26
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Akkor áruld el, hogy mi a baj a felfogásommal.
2013. aug. 20. 12:28
 42/58 anonim ***** válasza:
Nem kell egymásnak esni. Tényleg nehéz munkát találni, sok álhirdetés is van. Van aki azért ad fel álláshirdetést, hogy a fiók tele legyen, és ha megy a dolgozó, hogy fizetésemelést kér, vagy szabira akar menni, akkor csak meglobogtatja a sok önéletrajzot, hogy van száz jelentkező. Mások meg azért, mert uniós követelmény, hogy negyedévente kell állást hirdetni,ha van felvétel, ha nincs. De van olyan is, hogy a ksh adatainak javítása végett hirdetnek, hogy mondhassák, hogy Magyarországon vannak állások. Ha segít, és adsz email-t, küldök a családsegítőtől kapott állásokat.
2013. aug. 20. 13:38
 43/58 A kérdező kommentje:
Milyen megyében vannak ezek az állások?
2013. aug. 20. 13:43
 44/58 anonim válasza:
Nem kell így lerohanni a kérdezőt, mivel teljesen megértem. K-Mo tényleg kivan pusztulva ha munkalehetőséget nézünk, nekem is vannak ismerőseim, akik ott élnek, és 30 évesek és már több éve nincs munkájuk. Még egy rohadt gyárba se tud elmenni, mert nem kell a munkaerő. Szerencsétlen ott szenved 30 évesen, otthon lakik a szüleinél, és munkanélküli segélyt kap, pedig minden baja van, hogy végre találhasson munkát. Még szart is képes lenne lapátolni.
2013. aug. 20. 13:48
 45/58 anonim válasza:
Szerintem annyit tudsz tenni,hogy más megyékben nézel munkát és megpróbálsz utazni.Azért mérnökként nem hiszem,hogy olyan szarul fizető állást kapnál.Az egyik ismerősöm fia 300-400 ezreket keres gépészmérnökként és az még kevésnek számít ilyen végzettséggel.
2013. aug. 20. 13:56
 46/58 A kérdező kommentje:
Nekem elég a 150 nettó is.
2013. aug. 20. 13:56
 47/58 anonim ***** válasza:
Ha nyavalyogsz, akkor nem is lesz munkád... Úgy látszik, hogy semmi nem jó, amit javasolunk.
2013. aug. 20. 15:02
 48/58 anonim ***** válasza:
Általában budapesti, de telefonszámok vannak megadva. Ha érdekel elküldöm, csak mondd meg hova.
2013. aug. 20. 19:05
 49/58 anonim ***** válasza:
Kérdező! 22 lány vagyok és ugyan ez van velem is.
2013. aug. 20. 20:57
 50/58 Akszidentális Errőr válasza:
Ugyan már... Aki le tud diplomázni, az nem lehet alkalmatlan az életre. Nő meg munka. Azt hiszed, ebből áll az élet? Persze, fontos dolgok ezek, de baromira fiatal vagy még, hogy ezek hiányából arra következtess, hogy balfék vagy.
2013. aug. 20. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!