Mit tegyek, ha teljesen alkalmatlan vagyok az életre?
24 vagyok, soha nem volt még sem munkám, sem barátnőm. Úgy gondolom, hogy ez a két dolog az élet/létezés alapja. Nekem ez sem ment idáig. Pedig nem vagyok már gyerek. Mit kezdjek magammal így?
Öngyilkosság nem opció. Nem akarom a szüleimet költségekbe verni.
Add el a láncod vagy akármit amire már nincs szükséged! Kezdőtőkére szükséged van, hogy el tudj indulni. Ha már azon agyalsz, hogy miből fogsz megélni míg nem találsz munkát az már baj.
Indulj el, határozd el, hogy dolgozni fogsz, változtatsz eddigi életeden és tegyél is érte sokat! Enélkül nem fogsz előre lépni max a szüleid nyakán élsz halálukig, És utána?
a kérdés szempontjából sem mindegy, hogy milyen mérnök.
Egyébként én se akartam elköltözni külföldre, de a végére nem volt választásom. Persze felőlem nyavajoghatsz továbbra is, hogy nincs otthon munka, nekem teljesen mindegy. Itt betanitott munkásként kapok kézhez heti 240 eurót úgy, hogy kifizettem a szállást, telefonszámlát, rezsit, van céges kocsi, és csak kajára kell költenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!