Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy teljesen alkalmatlan vagyok bármilyen kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Legyen párkapcsolat, vagy akár szexkapcsolat is. 24/F
2012. júl. 16. 08:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Remélem nem ennyiből vársz el segítséget? Mitől érzed magad alkalmatlannak?
2012. júl. 16. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:
És az internetkapcsolattal mi van?
2012. júl. 16. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, mindenki így van vele. Akárhol mész az utcán a hátad mögött kinevetnek és összesúgnak a nők: "Tök béna az ágyban"

(Ezt azért te sem hiheted)

2012. júl. 16. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért? Ugy érzed? Eddig nem is mondtad:)
2012. júl. 16. 10:28
 5/8 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján én is úgy érzem hogy teljesen alkalmatlan vagy... remélem most boldog vagy!
2012. júl. 16. 11:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Hm...a külső adottságaim még hagyján, mert kigyúrtságon múlik az, hogy szexuálisan vonzó legyek a nők szemében, de a belsőm az katasztrófa.

Tapasztalatlan vagyok, mert sose csókolóztam, sose kavartam senkivel. Nincs jogosítványom se, és nem dolgoztam soha, mert a szüleim mindig elkényeztettek. Ritkán szervezek bármilyen haveri összejövetelt, mert nem szokásom kezdeményezni, és az esetek 90%ában várom, hogy a sültgalamb a számba repüljön. Bulizni se szoktam minden hétvégén, vagyis minden lehetséges sz*r megvan bennem, ami miatt totál alkalmatlan vagyok kapcsolatot kialakítani a nőkkel. Nem sok ismerősöm van közülük, és kevés az olyan, aki akár egy kicsit is kedvel.

2012. júl. 16. 12:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem is merek komolyabban közeledni egy nőhöz sem, mert ha kiderül, hogy valójában milyen vagyok, egyszerűen lepattint.
2012. júl. 16. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:

1. lépés,hogy felismerjük a problémát! na nálad ez bőven megvolt

2. bízz magadban! attól,hogy nem vagy sztár és tapasztalatlan vagy még semmivel sem vagy rosszabb másnál!

3. kezdj megváltozni!rendezz összejövetelt a következő hétvégén,hívj meg lányokat,beszélgess velük aztán ha úgy van közeledj is feléjük,tudasd velük,hogy nyitott vagy egy kis mókára(ne úgy, mint egy tanyáról szabadul kangörcsös vadparaszt)

sok sikert! 19/F

2012. aug. 4. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!