Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha teljesen...

Mit tegyek, ha teljesen alkalmatlan vagyok az életre?

Figyelt kérdés

24 vagyok, soha nem volt még sem munkám, sem barátnőm. Úgy gondolom, hogy ez a két dolog az élet/létezés alapja. Nekem ez sem ment idáig. Pedig nem vagyok már gyerek. Mit kezdjek magammal így?

Öngyilkosság nem opció. Nem akarom a szüleimet költségekbe verni.

2013. aug. 20. 11:26
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim válasza:

Figyelj, 3 megoldás közül választhatsz.

1. mindegy miből, de lelépsz külföldre

2. felköltözöl Pestre, vagy eljössz Ny-Dunántúlra

3. ha jól nézel ki, és okos is vagy, felszedsz valami gazdag pipit, aki kezdetben kicsit istápol, egyengeti az utad pénzzel, majd mire feltornázod magad, lelépsz tőle (pláne ha nem szeretsz bele)

2013. aug. 20. 12:09
 32/58 A kérdező kommentje:

30-as!

Szerinted azért nem dolgozok, mert lusta vagyok vagy eszem ágában sincs?

Azért vagyok féreg, mert más tudatosan korlátozza a magyar társadalom érvényesülési lehetőségeit?

2013. aug. 20. 12:17
 33/58 anonim ***** válasza:
Költözz nagyvárosba, irj be egy képzést, emellett vállalj nyári munkát..... ha megteheted, akkor tedd meg..
2013. aug. 20. 12:17
 34/58 anonim válasza:
#33:Mégis ki korlátozza?22 éves vagyok és ahogy elvégeztem a sulit 3 hónapon belül találtam munkát,aztán az a hely megszűnt.2 hónap alatt találtam másikat és még diplomám sincs,csak technikusim.Aki akar dolgozni és nem válogat az talál munkát.
2013. aug. 20. 12:19
 35/58 anonim ***** válasza:
Azért vagy féreg, mert másokat férgezel.
2013. aug. 20. 12:19
 36/58 A kérdező kommentje:

Csillámszőrűkanláma!

Szerinted ez mennyire gyakori eset? Komolyan mondom, akik ilyen könnyen beszélnek, azok tisztában vannak a valósággal? Vagy te is külföldön élsz oder Budapesten?

Nekem ne magyarázz már, hogy milyen könnyű egy pályakezdőnek munkát találni, mert kiröhöglek a 700 ezer regisztrált munkanélkülivel együtt.

2013. aug. 20. 12:21
 37/58 anonim ***** válasza:
Legyél dzsigoló, problem solved.
2013. aug. 20. 12:22
 38/58 anonim válasza:
Ja Budapesten.Az álláshirdető oldalakat el is felejtheted,mert azok egy kalap szart se érnek.Nekem úgy lett mindkét alkalommal munkám,hogy megkerestek.
2013. aug. 20. 12:23
 39/58 A kérdező kommentje:
Apámnak is kellett 3 hónap mire újra munkája lett, pedig 30 éves tapasztalata van meg kapcsolatai.
2013. aug. 20. 12:25
 40/58 anonim válasza:
A felfogásoddal van k#rva nagy baj kérdező.
2013. aug. 20. 12:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!