Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek jó ember?

Hogyan legyek jó ember?

Figyelt kérdés
17/F
2013. aug. 18. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
fákk jú
2013. aug. 18. 23:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged, azt hiszem, így nem lesz hosszú életű a gyk-es pályafutásod.
2013. aug. 18. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Amit nem akarsz magadnak, azt ne tedd mással. szerintem ez a lényeg..
2013. aug. 18. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a pillanatnak próbálok élni és mindig azt a döntést meghozni, amit akkor én a legjobbnak látok. Ennél többet nem nagyon tehetsz.

Találd meg a boldogságot és tűzz ki magadnak célokat, akkor lesz ami motivál.

2013. aug. 19. 09:12
 5/7 anonim válasza:

Sok minden beletartozik abba hogy jó ember lehessél.!

Ha egy idösembernek áttadod a helyed. Ha tiszteled azt ami érték másoknak. Ha segitesz egy bajba jutotton. És még sorolhatnám..! Úgy bánj másokkal Ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak! Ha igyteszel azthiszem jó embernek mondhatod magad. Mert kiaz aki magának rosszak akarna.! Jr

2013. aug. 19. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ahhoz hogy válaszoljak a feltett kérdésre kérlek válaszolj nekem először te :) Mit jelent neked az, hogy ,,jó"? Mégis mit képzelsz el alatta? Ez tudom hülye kérdés de próbáld definiálni...akkor többet tudok majd segíteni :)
2013. aug. 25. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó, sajnos nem segíthetek, ugyanis épp a "jóság" definíciója érdekelne. A kérdésem szólhatott volna úgy is, hogy "Ki a jó ember?", "Milyen a jó ember?".

2013. aug. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!