Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek jó ember?

Hogyan legyek jó ember?

Figyelt kérdés
Régen sokat segítettem az embereknek, és mit kaptam tőlük a gúnyolást,piszkálást.Nem vagyok félék csak én konfliktus kerülő vagyok.Inkább segítek.Jobb a békesség.Ráadásul én tanulni szoktam nem úgy mint az osztályáraim és ezért is lenéznek.Meg az egyik csaj osztálytársam azért néz le mert kicsit sminkelem magam meg nem úgy öltözködök mint régen divatosan(nem viszem túlzásba). Akik kedvesek voltak mostanában kerülnek engem pedig nem csináltam semmit.Ezért mostanában nagyon csúnyán beszélek.Nem tudom azt hiszem,hogy így elfogadnak majd az osztálytársaim.
2013. febr. 23. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Kor, nem?
2013. febr. 23. 22:57
 2/3 A kérdező kommentje:
19 éves lány
2013. febr. 23. 23:02
 3/3 Rank válasza:

Ne másokhoz alkalmazkodj, hanem próbálj meg önmagad lenni (öltözködj úgy, ahogy szeretnél, tanuld azt, amit szeretnél).

Bármilyen is vagy és bármit is csinálsz, mindig lesznek olyan emberek, akiknek ez nem tetszik, és ha mindenkinek meg akarsz felelni, akkor pont az ellenkezőjét éred el.

De ha azt csinálod, amit szeretsz, és magadat adod, boldog leszel, és megtalálod azokat, akik önmagadért szeretnek.

Ha segítesz másokon, az szerintem mindenképp jó, még ha nem is viszonozzák. Ettől is jobb embernek fogod magad érezni.

2013. febr. 24. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!