Szóval tudok beszélni, de valahogy nem mindig megy. Nem tudom miről beszéljek sokszor. Nem bírok lazítani. Haverok is azért távolodtak el, mert nem bírok sokszor egy értelmes szót kinyögni. Erre kérnék tanácsokat, hogy mit tegyek, hogy társaságibb legyek?
Sajna emiatt nemis nagyon járok bulizni, mert senki nem kíváncsi rám és ez mégjobban ront a helyzeten. Akikkel meg jóba vagyok más zenét kedvelnek és van saját társaságuk. MIT TEGYEK? SEGÍTSEN VALAKI.
Keress pár jó dumát a neten vagy poénokat és ha találkoztok dobj be egyet. Értékelni fogják :)Sok szerencsét ;)
2012. szept. 19. 20:33
2/5 anonim válasza:
Szerintem az első és legfontosabb, hogy ne látszódjon rajtad, hogy rástresszelsz erre a dologra.. :) Próbálj olyan témákat felhozni, amiről tudsz beszélni, és a többieket is érdekli..:) Szerintem nem túl jó ötlet az, hogy a neten keresgélj, hiszen az nem saját vélemény.. de ha sehogy sem jönn össze, az se rossz ötlet:)
2012. szept. 21. 19:06
3/5 anonim válasza:
amúgy szerintem ha olyan emberrel találkozol aki igazán számítani fog akkor ez magától fog jönni, tudom hogy baromi hülyén hangzik amit írtam de hidd el én ezeket sosem erőltetem inkább csendben maradok és gondolkozom :-)
régen kimondottan zavart a kínos csend ilyesmi, most meg mintha megvilágosultam volna és rájöttem volna, hogy nem számít, nem vagytok egy hullámhosszon és nem hiszem hogy olyan dolgokra kellene kényszeríteni magadat ami untat csak azért h bevágodj akárkinél is és bulizni menj hülyeség nem ebben mérik az embert... hány éves vagy?! gondolom középsulis...próbálj meg ellenni ugy magadban is utána ez fog feltünni valakinek és kíváncsiak lesznek rád.
2012. szept. 21. 20:20
4/5 anonim válasza:
én sem tudok beszélgetni. de nem gond. attól még kerülnek barátaim és az osztályból senkinek sincs baja velem. szerintem se erőltesd a dolgot. úgy mindenkit elriasztassz. maradj csak olyan hűvös, közömbös, de segítőkész és udvarias és kedves ha hozzád szólnak. nem lehetsz soha társasági ember. fogadd el. viszont fogsz majd tudni beszélgetni amennyit szükséges és fogsz bulizni eleget. szerintem a humoroldalak (nemkutya,9gag,ezmiez,stb.) is lendíthetnek a helyzeteden. egy egy menő megosztás, egy egy rövid frappáns beszólás máris ultra cool menővé tesz. hanyagold az erős gesztikulálást és visszafogottan nevess.
2012. nov. 4. 20:19
5/5 anonim válasza:
rövid távon igyál alkoholt hosszú távon pedig szokd a társaságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!