Hogy legyek olyan ember akire felnéznének és szeretnének? Mint egy példaképre vagy csak barátkoznának velem
mindenkivel legyél kedves...amikor csak tudsz segits mindenkinek
ha megkérnek valamire...akkor szándd rá az idődet hogy segithess :)
ne veszekedj...ne legyél nagyképű és ne nézz le másokat
ezenfelül ha gyerek vagy ....akor tanulj minél szorgalmasabban
a felnőtt akkor a munkahelyeden probáld a legjobbat nyujtani
legyél őszinte és igazságos
nekem ezek az ötleteim vannak
remélem segitettem :)
kedves 19:53mas ,én lehet nem ebben a korban élek ,vagy te vagy az aki máskor születettt. de úgy gondolom hogy nem ezek azok a tulajdonságok amik megfognak vkiben egy embert..
ahhoz hoyg felnézzenek rád ,jól kell kinézned, de ha nem is vagy egy 10/7-8 as csaj ,akkor is lehetsz olyan akire felnéznek ,csak sokat kell mutatnod hogy te mennyire jó fej vagy, humoros, vidám,könnyen kivágod magad a kellemetlen szitukból ,lehet veled hülyülni,nem veszed komolyan azt ami rossz hatással van a személyiségfejlődésedre és sok haverod van
mutasd magad különlegesnek a többihez képest,legyél valamiben kitűnő ,nem feltétlen a tanulásra célzok, nálunk vannak nagyon jó tanulok ,akik lehetnek taszítóak vagy vonzó személyiségűek ,nem attól függ, van olyan osztálytársam is, akinek elég rossz az átlaga, mégis a lazaságával nagyon megfogja az embereket, pedig még azt sem lehet rá mondani hogy az a tipikus jóképű alkat
be individual:) ..és ne erőltess semmit
hát utolsó szerintem jó nagy hülyeséget írtál, ez a legjobb:"ahhoz hoyg felnézzenek rád ,jól kell kinézned, de ha nem is vagy egy 10/7-8 as csaj ,akkor is lehetsz olyan akire felnéznek ,csak sokat kell mutatnod hogy te mennyire jó fej vagy":DD
én az első válaszolóval értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!