Emiatt rossz ember vagyok? (bővebben lent)
szerintem nem vagy rossz ember.
az kifejezetten rendes tőled, hogy nem mész el mulatni, amikor tudod hogy a tanárodnak nagyon szomorú napja van.
Ha újra találkoztok nyilvánítsad ki részvétedet.
Látja rajtad nem vagy rossz ember.
Értem a gondolatmenetedet. Szerintem ez így korrekt, de szerintem a tanárod nem is tudná, hogy elmentél mulatni (vagy tévedek?). Nem is ez a lényeg, hanem megszólalt a lelkiismereted, és ezt így látod helyénvalónak, még ha nem is tehetsz róla egyáltalán.
Valószínűleg én sem mennék.
Nem tudja.
Igazából nem a mulatás értettem az egész alatt, hanem pontosabban azt, hogy nem merek a szokásos jókedvvel a haverok közt lenni, mint előtte, mert zavar az egész.
Nem kell szégyelned hogy komolyan próbálsz gondolkodni. Ha úgy érzed, h nem lenne helyes bulizni, mikor egy közeli ismerősöd gyászol, az teljesen helyénvaló.
Volt egy "kedves" kolléganőm. Ahogy mondani szokás, egy kanál vízben meg tudtuk volna fojtani egymást. Meghalt az édesapja. Elmentem a temetésre, mert úgy éreztem, h mindegy mennyire utáljuk egymást, ilyen esetben nincs ellenség, nincs rossz viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!