Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik teljesen tökéletlen...

Létezik teljesen tökéletlen ember?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor én a megtestesítője vagyok.Próbálkoztam jól tanulni,táncolni,lovagolni,rajzolni festeni de nem mennek egyik sem és semmilyen sport sem nem.Nem hiszem hogy van tehetségem valamihez.
2011. dec. 5. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Siklóernyőzést próbáltad? *troll*

Na, valamiben biztos jó vagy, csak még nem jöttél rá, hogy miben.

Próbálj bulikba party arcoskodni, sok tehetség nem kell hozzá, csak jó cuccok, meg azért némi humor, ilyesmi, és az emberek is kedvelni fognak xD *megint troll*

2011. dec. 5. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mèg nem talàltad meg a pozitìv oldaladat,eddig csak a negatìvumokat èrted el.Többfèle ember lètezik de biztos van benned is valami tehetsèg.Azt csak te tudod,hogy mihez van igazàn huzalmad.Csak lègy magabiztos ès nyugodj.
2011. dec. 5. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Öregem, te a tökéletlenségben vagy tökéletes!

Megtaláltad, miben vagy tehetséges!

2011. dec. 5. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Létezem.
2011. dec. 6. 13:11
 5/7 anonim válasza:
Hát lehet hangszerezni tudsz. xd vagy nem tudom majd egyszer rá jössz.! 100% ;)
2011. dec. 8. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Lella (az én vagyok) szolgálatra jelentkezik, 100 Ft-ért meg lehet csodálni a teljesen tökéletlen embert (az is én vagyok)
2011. dec. 9. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, de tökéletes sem.
2011. dec. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!