Apámat örököltem, aki jó ember volt, nagy adag komplexussal?
Figyelt kérdés
Félek, teljesen azokat a vonásokat, ezáltal kisebbségi komplexusomat fedezem fel, és ő el is távozott saját akaratából.Gyenge vagyok.félek.szinte le sem tudom írni,sodródom a zuhatag felé...2011. nov. 27. 00:42
1/25 A kérdező kommentje:
A félelem gátol a változásba ettől tartok, és hogy az a nevelés amit 10 éves koromig kaptam gyengeségen alapult.
2011. nov. 27. 00:44
2/25 A kérdező kommentje:
Gyötör az állandó versengés, saját magam versenyeztetése, hogy nem elég, még-még-még, sok pénzt, dicsőséget, hatalmat.közben egy beszari alak vagyok.
2011. nov. 27. 00:48
3/25 A kérdező kommentje:
AZ ILYEN EMBER MIÉRT VÁLLAL GYEREKET?!!!!!!!!!!!!!?-HOGY SZENVEDJEN, HOL A TUDATOS NEVELÉS, FELELŐSSÉG????????????!!!!!AZ EGYIK SZEMEM SÍR, A MÁSIK PEDIG NEVET.
2011. nov. 27. 00:50
5/25 A kérdező kommentje:
az.
2011. nov. 27. 00:55
6/25 A kérdező kommentje:
ÉS CSAK IRIGYKEDEM IRIGYKEDEM IRIGYKEDEM
2011. nov. 27. 00:56
7/25 A kérdező kommentje:
ÉS EGÉSZ ÉLETÉBEN FÉLT, 0 ÖNBIZALOMMAL.
2011. nov. 27. 01:02
8/25 A kérdező kommentje:
ÉLNI AKAROK,ÉS NEM IS VÁGYOM ERRE AZ ÁLLAPOTRA AMIBEN VAGYOK.NAGYON SOK JÓ EMBER VAN,CSAK UNOM MÁR MAGAM,HOGY NEM VAGYOK VELÜK.
2011. nov. 27. 01:04
9/25 anonim válasza:
A helyedben surgosen szakember egitseget kernem. Sajnos mi itt nem tudunk ebben segiteni, de rengeteg jo es hozzaerto ember van, aki megoldast nyujthat neked a problemaidra.
10/25 anonim válasza:
hjaj... hány éves vagy? és ezekre mikor jöttél rá? mmint mikor kezdett el zavarni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!