Apámat örököltem, aki jó ember volt, nagy adag komplexussal?
Figyelt kérdés
Félek, teljesen azokat a vonásokat, ezáltal kisebbségi komplexusomat fedezem fel, és ő el is távozott saját akaratából.Gyenge vagyok.félek.szinte le sem tudom írni,sodródom a zuhatag felé...2011. nov. 27. 00:42
21/25 anonim válasza:
nagyszerű: felfedezted a dolgait magadon, jól kicsesztél magaddal, mert innentől kezdve te vagy a felelős azért, amit csinálsz. ő még elcseszhette az életét, mert nem tudta magáról azokat a dolgokat, amiket te már tudsz.
nem mutogathatsz a sorsa, ha ennek ellenére ugyanoda jutsz.
22/25 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy utána cukorbeteg lettem,amit nem akarok elfogadni.gyötör.
2011. nov. 27. 21:36
23/25 anonim válasza:
értelmetlen energiapocsékolás olyasmi ellen hadakozni amin sem te, sem az orvosok nem tudnak változtatni.
24/25 A kérdező kommentje:
félelem, önbizalomhiány???
2011. nov. 28. 00:35
25/25 anonim válasza:
Szerintem legyen inkább ellen példa számodra! Ez nem örökölhetö csupán ebben nöttél fel ezt láttad! számodra ezt a példát mutatták a probléma megoldására! de szerencsés vagy ugy mond hisz tudod egy ilyen cselekedet mit hoz maga után! Én anyukámmal jártam igy hasonló dologban! ö neki mindig sikertelennek voltak ezek hál istennek majd a nagy lelkibetegség a testét is megbetegitette és elhunyt de kis korom ota azt láttam hogy küzd szenved nem boldog és hogy folyton meg akar hallni! én felnöttem és sajnos én is megprobálkoztam öngyilkossággal! nem megoldás inkább bizonyitsd be hogy élet erös vagy és hogy már csak azért sem lesz belöled ugyan az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!