Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Apámat örököltem, aki jó...

Apámat örököltem, aki jó ember volt, nagy adag komplexussal?

Figyelt kérdés
Félek, teljesen azokat a vonásokat, ezáltal kisebbségi komplexusomat fedezem fel, és ő el is távozott saját akaratából.Gyenge vagyok.félek.szinte le sem tudom írni,sodródom a zuhatag felé...
2011. nov. 27. 00:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
köszi! AKKOR JÓL ÉREZTEM HOGY EHHEZ A PROBLÉMÁHOZ KEVÉS A FÓRUM.
2011. nov. 27. 01:18
 12/25 A kérdező kommentje:
25 RENGETEG NEHÉZSÉGET OKOZOK EZZEL MAGAMNAK,OKOZTAM MÁR.HÁÁT PÁR ÉVE DE MOST MARADTAM EGYEDÜL,TULAJDONKÉPPEN EGY KAPCSOLAT HOZTA ELŐ,HOGY VALAMI NEM OK,ÉS KEZDETT EL ZAVARNI.TEHÁT EGY IDEJE ZAVAR,DE MOST MÁR NAGYON.
2011. nov. 27. 01:22
 13/25 A kérdező kommentje:
HOGYAN TOVÁBB,HOGYAN MÁSSZAK KI ??????!!!
2011. nov. 27. 01:26
 14/25 A kérdező kommentje:
ISTEN MEG FŐLEG LÉTEZIK...ENNYI,EKKRA SZENVEDÉS MINEK AKKOR????
2011. nov. 27. 01:27
 15/25 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat hozta ki? Barátom... Neked legalább volt kapcsolatod... Itt állok 31 évesen full egyedül, ugyanezekkel a problémákkal és ráadásul sosem volt senkim.

Akarsz versenyezni, hogy kettőnk közül ki a szánalmasabb?

(nekem mondjuk élnek a szüleim)

2011. nov. 27. 01:33
 16/25 anonim ***** válasza:

25 évesen ideje felnőni. Észrevenni, hogy változhatsz, változtathatsz magadon, felelősséged van. Egy idő után már senki nem takarózhat a szüleivel. Ill. csak pszichiátriai engedéllyel, de akkor kezeltetni kell magad.

Nem a fórum kevés, úgy hiszem, te kívánsz túl sokat.

Azért érdekes, ha van kedved társalogni róla, írj privit.

2011. nov. 27. 06:03
 17/25 anonim ***** válasza:

ne ír4jál már nagybetűvel,nagyon idegesítő

fordulj orvoshoz mert ne kicsit vagy beteg

az ilyen gyenge emberek tesznek másokban kárt, mert ahhoz is gyávák, hogy magukhoz nyúljanak

2011. nov. 27. 08:22
 18/25 A kérdező kommentje:
Ez olyan ross duma, mit kéne magamhoz nyúlni,ezek ilyen nagy szavak csak,mit csináljak máshogy?
2011. nov. 27. 12:34
 19/25 A kérdező kommentje:
egyébként meg megyek is orvoshoz na
2011. nov. 27. 12:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem foghatsz mindent arra, hogy mert örökölted. Te, te vagy, és az hogy milyen vagy/leszel, az rajtad is múlik.

Fedezd fel önmagadat...

2011. nov. 27. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!