Számodra vonzóbb egy olyan ember, akiről tudod hogy sok (vagy több) barátja/haverja van?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 20:43
1/7 anonim válasza:
nem, mert
-barátja minél több, annál felületesebbek a kapcsolatai.
-haverja minél több, annál rosszabbul érzi magát egyedül.
3/7 anonim válasza:
Engem egy cseppet sem! A baratai nem erdekelnek. En bele lettem szerelmes, nem a haverjaiba. Nem izgat, hany baratja van. 17/l Neked mi a velemenyed? :o)
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem sem, csak zavart hogy más ezt is fontos szempontnak tartja, akár pár, akár barát "keresésénél"
2011. nov. 26. 21:54
5/7 anonim válasza:
Nem vonzóbb, inkább az vonzóbb, ha kevesebb van neki. Vele még van esély egy igazi barátság kilakítására...
6/7 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg. Aggasztana, hogy ennyi ismerőst kapnék vele együtt.
7/7 anonim válasza:
Aragog-ra nem kéne hallgatni, pszichopatának tartja magát. Ő antiszociális, szóval beteg az agya. Ez egy pszichiátriai betegség, a normálistól eltér. Ne hallgassatok rá sztem, ha jót akartok magatoknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!