Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önértékelési gondok. Hogy...

Önértékelési gondok. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
16L vagyok. Az önbizalmam a béka feneke alatt. Rettentôen rondának látom magam. Sokan szokták mondani, hogy szép vagyok de nem tudok nekik hinni. Leginkább azért mert családtagok mondják. Van egy fiú akivel tetszünk egymásnak és megbeszéltünk egy randit. Majdnem biztos vagyok benne, hogy elfogom ilyeszteni és rossz véleménnyel lesz rólam. Hülyének tartom magam, egy kivülálló személynek a világban. Annyira eltérek a többi embertôl... Teljesen máshogy látok mindent. Furcsa vagyok szerintem. Lehet valamit tenni, hogy nagyobb legyen az önbizalmam? Ha igen mit? Még annyi, hogy semmi pénzüno nincs szóval nem tudok sehová elmenni vagy szép ruhákat venni vagy ápolni kellôképpen a külsômet. Szóval az olyan megoldásokat mellôzzük amihez akár 5ft is kell. Köszönöm.
2013. aug. 17. 11:39
 1/2 anonim válasza:
Egy őszinte mosoly ingyen van és hidd el sok esetben ne is vállik :-)
2013. aug. 17. 11:42
 2/2 anonim válasza:
Bocsanat, akarom mondani "be is vállik"
2013. aug. 17. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!