Önértékelési probléma?
Sziasztok!
Még nyáron volt egy elég rövid kapcsolatom, amiben elég alaposan megaláztak, sértegettek. Azóta küszködök önértékelési problémákkal. Betegesen kattog az agyam azokon a dolgokon, amiket a srác mondott rólam. Mindig úgy kelek azóta, hogy én vagyok a világ leg…abb nője, amikor a tükörbe nézek eszembe jut, hogy miket mondott rólam és automatikusan elbőgöm magam… Édesapámmal élek, mondtam neki, hogy problémám van és szeretnék pszichológushoz menni, de hallani se akar róla, bizonyos okok miatt. És sajnos kezd olyan szintre fajulni az önutálatom, hogy azokban a testrészeimben akarok kárt tenni, amiket a srác leócsárolt. Én szeretnék egy szakemberhez fordulni, de apám tudta nélkül akciózni sem akarok, viszont erről hallani se akar, hogy pszichológus… Mit tehetnék?
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.
Szerintem Édesapádnak abban igaza van, hogy túl sokat kattogsz ezen (feleslegesen)!
Ahelyett hogy, tojnál a volt párodra, és bebizonyítanád, hogy tévedett...
Ahelyett inkább túl sok jelentőséget tulajdonítasz annak, amit rólad mondott.
Azt kéne tudatosítanod magadban, hogy előzőleg rosszul választottál, és ebből eredően félre ismertek téged.
Mivel te nem olyan vagy amilyenek akart látni téged, ezért arra kellene törekedned, hogy a legközelebbi választott párod ne olyan legyen, aki így viselkedik veled mint az előző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!