Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önértékelési probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék tanácsot kérni:)!A problémám az lenne hogy a párom nagyon jóképű,sikeres pasi,minden megvan benne amivel egy nőt boldoggá tehet.Kedves és megbízható,gondoskodó,isteni a szex vele,egy szóval számomra tökéletes.Viszont a másik oldal az,hogy én sohasem tartottam magam szép nőnek(alacsony is vagyok,bár jó alakú és az arcomm is inkább érdekes mint szépnek nevezhető,ez van:))Tehát nem túl nagy az önbecsülésem..és tudom hogy lehetett volna,illetve lehetne szebb barátnője nálam.Hogyan tudnék magabiztosabb lenni??Ő nemm tud erről a problémáról,hiszen felesleges lenne,csak felhívnám a figyelmét a hiányosságaimra.Viszont igy pedig olyan érzés mintha szerepet kellene játszanom,egy boldog,kiegyensulyozott,magabiztos nő szerepét:(

2013. febr. 23. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Így is eltudom olvasni :)

Amúgy ha nem kellenél neki,nem lenne veled.

2013. febr. 23. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Zseni vagy:)))) Küldd el az önéletrajzod a titkos szolgálathoz,kódfejtőnek:D Tudom hogy akar és szeret.Ez inkább az én alacsony önbecsülésem miatt okoz gondot,amin képtelen vagyok változtatni..sajna.
2013. febr. 23. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Az önbizalmadon kellene gyúrnod. Nem érzed értékesnek magad alapból/ vagy mellette hozzá viszonyítod magad.

Ő helyes sikeres tökéletes pasi lehet ezeket a dolgokat túl becsülöd és magadat lehúzod vele.

Azért ha egy ilyen pasi téged választott ,akkor hidd el magadról ,hogy jó vagy és értékes :)

Mi az oka annak ,hogy alacsony az önbecsülésed , kishitű vagy csúfoltak vagy valami más?

2013. febr. 24. 01:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Talán az előző kapcsolatom az oka,szintén egy átlagon felüli kinézetű pasival..azt megsínylette az önbecsülésem.Öt évig tartott,tisztelt,szeretett ő is,de mindig éreztem hogy nem vagyok elég jó neki,nem szetelmes belém.Utólag beismerte ezt szakítás után,sírva kérte értsem meg,soha nem csalt meg,nagyon szeret ett de nem szerelemből..viszont elvesziteni sem akart,kompromisszumot kötött.Mai napig jóban vagyunk mint barátok,ő megbocsájtott egy félrelépést,én pedig azt hogy gyáva volt időben elismerni hogy nem szeret eléggé:( elszomorodok ha erre gondolok,nem érdekel már,csakis a jelenlegi párom,de mély sebet hagyott ez bennem.Azt hiszem attól félek hogy megismétlődhet ugyanez.Viszont arról nem tehetek hogy jóképű,sikeres férfiakhoz vonzódom,főleg hogy soha nem én kerestem az alkalmat erre,az átlagos vagy középszerű pasik átnéztek rajtam általában..
2013. febr. 24. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor a külsőddel van a fő problémád?

Vannak nagyon jó önismereti könyvek ajánlom neked a Louise l Hay - Éld az életed c. könyvét tuti segítene:) vagy a Pauilna Éva - Kiből lesz a jó nő?

Semmi baj nincs veled , csak rossz élmény miatt lehet és erősíteni kell az önbizalmadon.Na meg arról ,hogy nem volt szerelmes beléd az előző barátod nem te tehetsz.

Amúgy nagyon irigyellek a jóképű jó megjelenésű sikeres okos stb pasik az ideálom.

2013. febr. 24. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsod,megpróbálkozom vele és veszek egy könyvet(ha otthon leszek,mert Angliában élünk most):) ÖSszetett dolog ez az önbizalom kérdés,sok nő küzdhet azért ezzel,rajtam kívül is.ÉRdekes hogy a ami a külsőm illeti az önértékelésem nagyonn kicsi,viszont az. emberi tulajdonságaimat illetően nagyon is önérzetes vagyok,szinte már elbizakodott.Hisz mással nem tudom magyarázni hogy miért engem választottak ilyen férfiak,valami megvan bennem ami igazi nővé tesz,ami miatt tisztelnek a pasik és szeretnek az emberek.De én hülye nem elégszem meg ennyivel,bár érthető valahol mivel minden ember akkor boldog igazán ha saját magával elégedett elsősorban.Tehát én azt hiszem sosem leszek boldog.Biztos az a küldetésem hogy másokat azzá tegyek..de hosszu távon kibukik ez mindig,nem tudom évekig rejtegetni az elégedetlenségem saját magammal szemben.Hiába próbálok más dolgokban örömet találni,bemagyarázni magamnak hogy a külsőség kevésbé fontos,egyszerűen nem működik.Mintha mindenben gátolna ez a rögeszmém,nem szeretek szórakozni járni,pedig mindennél jobban vágyom a pörgésre,ismerkedni,bulizni,sportolni,tanulni,egyszerűen csak színes egyéniség lenni,ez megvan belül,ilyen a személyiségem de a külsőm iránti ellenszenvem meggátol mindenben.hazudok a páromnak,nem sejt erről semmit,ez is rossz érzés.De volt olyan barátom is aki segitett,akinek elmondtam de hiába mert nem értette mi bajom.Ördögi kör és szégyellem hogy ilyen felszínes és önző vagyok ezen a téren.Viszont mindig jót teszek az emberekkel,imádom a családom,a barátaim,nagyon sok szeretetet adok e mellett.A problémámmal nem terhelem őket,ugysem tudnak segiteni.Fogalmam sincs miért irtam ide is:) de jól esik kiirni magamból és kellemes csalódás hogy idegenek próbálnak minden témában segiteni:) mégegyszer köszi!jó barát lennél biztosan:))
2013. febr. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!