Mi a terved a jövőben?
Te kérdezted.. :D
Leteszem az érettségit 2 év múlva, közgáz suliba tanulok, de nem teszem le mivel nem érdekel. Szóval érettségi után megyek szabás-varrás tanfolyamra ez 12 hónapos, utána Divattervezésre ez is 1 éves és utána végül Stylist szakra ez 16 hónapos... Ha minden terv szerint megy 21 éves leszek! Ha úgy érzem ez még kevés, lehet Fodrászt is leteszem! Mivel itthon lakok szüleimnél nem kell rezsit fizetnem, diákmunkánál nem kell adót fizetni és 1 hónapi munkával megvan a tanfolyamra a pénz. Szóval eléggé elterveztem mindent! :)
Utána ha minden sikerül, hát mindent fel teszek 1 tétre.. Van 1 bankszámlám erre minden hónapba kapok pénzt és persze ha már dolgozok én is tenni fogok bele.. És irány Amerika! :)
Kb. 25 leszek.. Még előttem az élet fodrász, divattervező, szabó mindig kelleni fog.. :D Nem maradok éhen.. :D
15:15 vagyok
És neked mi a terved?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!