Ha terhes lennél és tudnád, hogy a jövőben meleg lesz a fiú megszülnéd?
Figyelt kérdés
/ez komoly kérdés, nem hülyeségből kérdeztem/2010. júl. 23. 22:27
1/17 anonim válasza:
Igen! Mert akármilyen is lesz, mégiscsak az én fiam. Én szenvedtem vele a szülőágyon...
2/17 anonim válasza:
Persze! Aki azért nem szülné meg a gyerekét, mert meleg lessz az egy szívtelen állat! Annak gyerek nem való sem szeretet sem öröm, csak egy kicsi mocskos szar és hugy szagú sötét zárka egész életében!
Kérdező, neked mi a véleményed?
4/17 anonim válasza:
Ha terhes lennél, és tudnád előre, hogy a lányod nem szülné meg a fiát, ha tudná előre, hogy az meleg lenne, akkor megszülnéd a lányodat? :D
5/17 anonim válasza:
Megszülném.Én sose értettem ezeket a meleg elleneseket.Nem ők fekszenek le velük.Akkor meg??Ez nem a kőkor.. 19/L
6/17 anonim válasza:
Persze, hogy megszülném. Én gyerekem, úgy fogom szeretni, ahogy van.
7/17 anonim válasza:
megszülném, és arra nevelném, hogy ne legyen egy exhibicionista b*zi...:P A sexuális irányultságát tartsa meg magának, nem kell más képébe ordítani, mint ahogy azok csinálják a "love" parádén:/
9/17 anonim válasza:
más képébe ordítani úristen :D:D ezt úgy képzeltem el h megy az utcán a csávó, odalibben mellé 1 félmeztelen dühöngő alsógatyás háborodott és beleordítja a képébe "Hé!! BU.ZI VAGYOK!!" majd röhög egyet bemutat és elrohan..bocs muszáj volt leírnom
10/17 anonim válasza:
tegnap 22:49
Tényleg nem.. Mert akkor még elfogadott volt.. Ókori Görögország.. Hmm Nekünk azt tanították, hogy a görög férfiak nagy százaléka meleg volt, elfogadott volt és nem haltak ki sem lettek deformálódott erkölcsű létformában élő csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!