Lehet nekem barátnőm a közel jövőben?
Én is hasonlóképp vagyok, de talán egy kicsit erősebb vagyok pszichésen.
Egy 21 éves szűz fiú.
Bocsi, nem olvastam végig, első soroknál befejeztem, mert megyek aludni.
Nekem 10. évfolyamig nem volt egyetlen egy barátnőm se, 17 éves koromig nem csókolóztam senkivel se. De soha nem aggódtam ezért. Szar volt a múltam (általános iskola...). De annyira leszartam... magam mögött hagytam a tegnapokat. Aztán hirtelen ölembe pottyant egy nő, akit tiszta szívemből tudok szeretni és most ő is szeret engem. Barátaimmal is majdnemhogy napi szinten sörözök, találkozom, röhögcsélek.
A jelenben kell élni, nem sajnálkozni a múlt miatt. A jövővel ugyanígy vagyok. Ha tiszteled a mát, akkor lesz holnap. Minden perc egy új esély, hogy állat helyett te is ember legyél.
2. válaszoló
Nem a multam miatt sajnálkozok, csak elmeséltem mitől lettem ilyen, a jövő miatt sajnálkozok h hogyan lesz, mert így sehogy. Ez az egyik, a másik: neked vannak barátaid.. A 3. nekem nem pottyant nő az ölembe, és így nem is fog
NA FIGYU ROVID LESZEK HOSZABBAN ISèRDEKEL AKKOR SZOL
SZAL..
ONGYILKOS NELEGYèL MERT NINCS èRTELME ELVESZED VKITOL AZT A GOLYOT AMIVEL LELOVOD MAGAD
MEG AZ AZ èLETTOL VALO MEGFUTAMODàS...
EZ
SZAR IGY TèNYLEG
DE EZ NEM A VèG
AZZAL MONDJUK PROBàLKOZTàL MàR H KIMèSZ SèTàLNI
èS EGY SZIMPATIKUS LàNYAL ELKEZDESZ BESZèLGETNI?
AM PRIVIBE IRSZ AKO E MONDOM AA VèLEMèNYYEMET:d
JA AZè ILYEN ROVID ME èN IS MEK ALUDNI....
volt egy osztálytársam őt is mindig bántották bevallom néha talán én is.
no én jó fej vagyok tehát próbáltam vele barátkozni.
mellette ültem 3 évig
de nem ment mert büdös volt. egyszerüen amikor kinyitotta a száját rosszul lettem. és amikor rágóval kínáltam nem merte elfogadni mert azt hitte rájöptem vagy lefingtam már. tehát ez egy ördögi kör téged bántanak mert furi vagy furi vagy mert bántanak. az az igazság hogy nekem van ötletem hogy ezen változtass de mi nem igen fogunk találkozni és szerintem másnak sem fogok segíteni de talán leírhatok valami ami segíthet, ne gondolj nagy dologra teljesen egyszerű de nagyon nagy önuralom kell hozzá és talán pénz is...
először is probálj meg nem remegni nem izzadni és ne gondolj semmi rosszra probálj meditálni google segít ebben. probálj izzadás gázlót fujni magadra.
aztán menj el egy fodrászhoz kérj tőle tanácsot hogy mi állna jól neked. ha találtál egy frizurát amivel elviselhető az arcod vagy akár jóképűvagy akkor az már nyert ügy :P utána ugy menj ki az útra hogy mindenki téged néz hogy milyen jól nézel ki.
aztán vegyél egy hosszu ujjú inget. olyat ami jó rád és csinosít. hajtsd fel az ujját. ez máris menő így még többen fognak nézni hogy jól nézel ki.
aztán vegyél fekete farmert. ne cső gagyát ne túl bőt átlagosat. és hordj hozzá tornacipőt. de converset mert sokan alergiásak arra ha gagyit hordasz. majd vegyél egy hosszú bőr darabot és kösd a bal csuklódra mint egy karkötő. ez nem divat ez stílus. ha van egy saját stílusod akkro máris jobb ember vagy. emellett vehetsz egy pilóta napszemüveget ami fekete a nyárra ( ez az én stílusom) idővel probálhatsz kialakítani sajátot is.
ha mindez megvan akkor már az önbizalmad is megnőhet hiszen jól fogsz kinézni. ez egy jó ok a javításra.
ha nem javulnak a dolgok akkor keress egy örömlányt utána nem leszel szűz nő majd az önbizalmad és probálkozhatsz tovább... minden az agyban dől el ha az agyad ugy gondolja jól nézel ki akkor nyertél. az a baj hogy úgy mész ki az utcára hogy csunya vagy mindenki téged néz utálnak etc. ezen kell változtatni ugy menj ki az utcára hogy ( a kuRa életbe de jol nézek ki. nimán az a csaj beélvezett a külsőmtől :)
Hogy neked mekkor a egy f*szkalap pszichológusod van, elmehet a pics*ba. Menj inkább pszichiáterhez, a pszichiáterek csak tényleg szemeteskukának jó.
Amúgy vannak antipszichotikumok, amik tényleg jók, nálam bevált pl. a Zyprexa. Mondjuk én fiatalabb koromba sokat füveztem azért kattantam meg, de pl egy hónap alatt rendbehozott. A rivotril lófaszra se jó szintén.
Antipszichotikumot pedig folyamatosan kell szedni, és kitartóan hogy 100% működjön. A kondi nem egy rossz ötlet. Recskázást meg felejtsd el. Kezdj el beszélgetni ember, mindenféle járó kelővel, legyen az a 70 éves mami vagya füszértes Jóska bá. Minél többet. A fogproblémáddal nem tudom mi a szitu, azt csak fogorvos tudná. De csak azért ne ne mosolyogj. A mosolynak építő jellege van.
Szeded majd a gyógyszart, az ilyen öngyilkos hülye gondolataid is alábbhagynak meglátod. Szóval kitartás! Ne a szexen járjon amúgy az agyad meg a csajokon, előbb szedd rendbe magad! Na sok sikert!
jin ha akarsz véleményt írni, itt az email címem:
pred-bela@freemail.hu v akár bárki fel is vehet msn-re :) pred-bela@hotmail.hu
Kösz mindenkinek
5. hozzzászóló--> szerintem nem vagyok csúnya, nem is hiszem ezt, nem ezzel van a baj
kuktaberci--> ki beszélt recskázásról? :D
Am fura lenne ha csak ugy leszologatnék az utcán mindenkit és beszélnék nekik, főleg h aztse tudom mit mondjak, meg nem is merném..
Egyébként 19 évesen szerintem a csajokon és a szexen simán kell járnia az eszemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!