Lehet nekem barátnőm a közel jövőben?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, általános iskolában kiközösítettek és terrorizáltak, teljesen elvették az önbizalmam....ez még folytatódott 9-10.ben 8. után már semmit sem mertem, se lányokhoz szolni, se beszélni másokhoz, minden egyes iskolai nap után hazamentem egyből és a szobámba voltam, vannak súlyzóim megpróbáltam gyúrással önbizalmat csinálni, de nem lett tőle nagyobb az önbizalmam, csak a bicepszem :)... 10.ben pszihés problémáim kezdtek kialakulni,(felfokozott pirulás, nagy mértékű izzadás, erős szorongás, és egyre több gátlás...) nem volt netem és nem tudtam utánuk nézni h miféle bajok ezek, igazábol nem is érdekelt, de 12.re nagyon felerősödtek az összes többi problémámmal együtt amit nem bírtam tovább így öngyilkos akartam lenni, de mielőtt megtettem volna, elhatároztam h a helyi ideggyógyászhoz elmegyek mivel más nincs Püspökladányban, természetesen rivotrilt írt ki a sok gondomra, csak 1 dobozzal szedtem be, kicsit jobb lett, de minimálisan, aztán a suliban az oszi felfigyelt a gondjaimra és beküldetett egy pszihologushoz, ahhoz járok már fél éve, de KUKA, semmit se tud nem érti miről beszélek, mindig csak halandzsál és ezzel telik el az idő, közben nem javul az állapotom. pocsékul érzem magam, állandóan sz@r hangulat, negatív gondolatok uralkodnak felettem.. Ráadásul a fogam is el van színeződve rendesen, pedig mindig mostam egész életemben napi 2szer, mind1... ez is rombolja az önbizalmam kb 6 éve mosolyogtam utoljára... Most újra a halállal kapcsolatban gondolkozom.... Valahányszor kimozdulok itthonrol, (boltba megyek) vmi el kezd blokkolni, teszek 20 lépést és elszáll a maradék önbizalmam is, mintha legyengülnék, néha álmosnak is érzem magam, és halkan tudok csak beszélni és remegek.. Nem tudom mi ez, de ez így nem élet... Mit tegyek? Talán igazi pszihiáterre lenne szükségem Debrecenben... De neten annyi van mint a tenger, talán mondjam el a poszihologusnak h kell a pszihiáter? mert akkor meg azt mondja h dehogy kell nincs neked semmi bajod,(egyébként a pszihologust is 3 hetente látom mert nyáron nem dolgozik, szerintem ugazából nem pszihológus, mivel iskolában tanít...) magamtól nem fogok helyre jönni ezt több mint 4 évnyi tapasztalatból tudom, mellesleg a szüleim sem állnak mellettem, nem fogadják el h problémáim vannak, nem fogadnak el ilyennek, pedig erről az egészről nem én tehetek :(.. Csúfolnak, magyaráznak, és pénzzel sem támogatnak...) Se barát, se barátnő és jelen pillanatban egyik szerzésére sem vagyok képes...Nem tudom meddig bírom így max 1-2évig, de a 2 az tényleg max, mert ha 21 évesen még szűz leszek v nem lesz önbizalmam akkor fejbe lövöm magam... Nagyon szépen megkérek mindenkit hogy csak normális válaszokat adjatok, mert komoly a dolog, és tényleg segítségre van szükségem, megértéseteket, együtt érzéseteket és segítő válaszaitokat előre is köszönöm. :)2011. aug. 24. 01:33
11/16 anonim válasza:
felvettelek msnre cicc (:
mondok egy két dolgot .
12/16 anonim válasza:
én is felvettelek, remélem tudok segíteni
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem jelzi h felvettetek :( pred-bela@hotmail.hu ezt vettétek fel?
2011. aug. 24. 12:33
15/16 A kérdező kommentje:
Mikor beköttettük a netet akkor nem tudtam semmit és hu-ra csináltam a címem, nem com-ra szal hotmail.hu :)
2011. aug. 25. 01:04
16/16 anonim válasza:
1.az öngyilkossággal nem mész semmire :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!