20 éves lány vagyok. Korábban nagy társasági életet éltem, sok baráttal, tele energiával. Külföldre jöttem az érettségi után és teljesen megváltoztam. Zárkózott félős lettem. Külsőre nincs baj velem, és van barátom is egy éve itt. De barátaim alig, lassan 2 éve h itt vagyok, van kb 15 ismerősöm akikkel tudok összefutni, de ezek is minid még nyelvsuliból, vagy a koliból. Egyetemen nem merek ismerkedni, a munkahelyemen is jóban vagyok emberekkel, de semmi komoly. Dolgozom, egyetemre járok, barátommal vagyok, kb ez az életem. Dög unalom. Gondoltam h ki kéne ebből törni, sportolni járni, vagy vmi csoportba de hiába nem élvezem ezt a helyzetet nincs erőm kitörni belőle inkább tengetem a napjaim. Jó lenne sok barát, ha az egyetemen nem egyedül ülnék az órákon, ha lenne kit spontán felhívnom. kb 30%on üzemelek, és tudom h nem jó mert elment az összes önbizalmam is, kicsinek és jelentéktelennek érzem magam de nincs erőm változtatni. Mit tanácsoltok? Hol kezdjek neki? Tudom hülyeség de semmi motivációm hozzá, félek ismerkedni stb. köszönöm!! (nyelvi akadályok nincsenek de mégis félek megszólalni)
amikor kimész az utcára betyárnak öltözve egy játékpisztollyal a kezedben, leülsz egy nyugágyra és elkezdesz lőni
az emberek hogyan reagálnak?
2013. júl. 14. 23:04
2/12 anonim válasza:
Welcome. Nagyjából minden felnőtt élete ilyen, aki dolgozni kezd. Hát még, ha családot alapít.
Kivéve, akiknek a flanc az élete, az más.
2013. júl. 14. 23:04
3/12 A kérdező kommentje:
időm lenne. Nem dolgozom olyan sokat, csak heti kb 10 órát egyetem mellett. Nem azzal van a baj, sokszor itthon ülök egyedül és nincs dolgom, társaságom. Sokszor érzem h több van bennem, mint amit kihozok belőle. És sokszor azt érzem h kezdek társfüggővé válni, mert csak a barátom az akit tényleg bármikor felhívhatok
2013. júl. 14. 23:07
4/12 anonim válasza:
Szia!
Hát én a helyedben sokat mennék koncertekre, galériákba, fesztiválokra, ott könnyű ismerkedni, barátokat szerezni, ráadásul az érdeklődés is hasonló. Vagy iratkozz be valamilyen sportra, aztán majd kialakul!
2013. júl. 14. 23:11
5/12 A kérdező kommentje:
én nem merek leszólítani idegeneket. Volt vmi grillezés is, de nem mentem el mert féltem h ott ismerkednem kell és mondom minden önbizalmam elszállt...
2013. júl. 14. 23:20
6/12 anonim válasza:
Hát ha hívnak ilyen helyekre, akkor miért nem mész? Erre nincs mentség! Nem is kellene kezdeményezned, elmennél, és úgyis szívesen látnának, ha már meghívtak, tuti kérdeznének ezt-azt, neked csak válaszolnod kellene, három pohár bor után pedig biztos megered a nyelved is.
Ha nem vagy hajlandó megragadni az ilyen lehetőségeket, akkor örökre ilyen lesz az életed, szóval inkább tessék összeszedni magad és elmenni az ilyen bulikba.
2013. júl. 14. 23:29
7/12 A kérdező kommentje:
nem hívnak személyesen, láttam facebookon mint esemény az egyetemen
2013. júl. 14. 23:32
8/12 anonim válasza:
Ja értem!
Hát szerintem nyugodtan menj el. Én ha ismerkedni akarok, akkor kimondottan egyedül megyek, mert akkor biztos, hogy 5-10 percen belül megszólít valaki, ha látja, hogy egyedül ácsorgok..nem fognak kinevetni vagy ilyesmi. Meg szerintem nem ciki odamenni bemutatkozni az embereknek, hogy 'sziasztok, a nevem xy, láttam az eventet facen, gondoltam elnézek, remélem jó helyen járok!' és akkor visszaköszönnek, valaki pedig majd elkezd veled beszélgetni.
2013. júl. 14. 23:39
9/12 anonim válasza:
(Esetleg facen kommentelsz valamit az eseményhez. Egyszer pl. én félig poénból megkérdeztem kommentben, hogy 'cipőlevevős buli lesz? csak mert akkor úgy készülök!' és amikor elmentem a partyba, mindenki mondta, hogy 'áá, a cipőlevevős lány!' és onnantól már ment is a beszélgetés.)
2013. júl. 14. 23:42
10/12 A kérdező kommentje:
most vagyok a harmadik félévben. Pár embert leszólítottam órákon, és egy csomó mindenkit ismerek látásból, akik bandáznak de én félek tőlük, h lenéznek amiért mindig egyedül ücsörgök, és emiatt már facebookon sem merek kommentelni mert tuti azt gondolják h az a fura külföldi csaj. Pedig tényleg tök normálisan nézek ki, ápolom magam , divatosan öltözöm...nem tudom mi ez a totál görcs h tuti lenéznek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!