Mindenki meghal körülöttem. Miért?
még olvasni is szörnyű, nagyon sajnálom. De ezekről te biztosan nem tehetsz ez csak a szerencsétlen sorsnak köszönhető. valahogy ki kéne zökkenned ebből a depressziós állapotból. Tulajdonképpen csak te magad segíthetsz magadon, találj olyan dolgot amiben elmerülhetsz. ÉS egyáltlaán ne szakítsd meg senkivel sem a kapcsolatot mert egyedül még rosszabb lesz.
van párod?
Köszönöm.
Egy pszichológus meg tudja állítani, hogy ne haljon meg még több ember?
Igazából az a baj, hogy te azt hiszed, hogy valami szándékos, akarattal irányított dolog műveli körülötted ezeket a haláleseteket. Személyként tekintesz a véletlenre.
A miért-re nincs válasz. Sajnos az élet ilyen. Nekem is meghalt barátnőm, nagymamám, két osztálytársam. :( Hogy mi az oka? Nincs oka. Illetve egyenként a haláleseteknek nyilván van, de annak nincs kézzelfogható oka, hogy ennyi embert elvesztettél. Mint ahogy ez nem jelenti azt, hogy ez így fog folytatódni.
Mindenesetre egy pszichológust szerintem érdemes lenne felkeresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!