Megbánnám a rövid hajat? Anyukám, meg mindenki körülöttem nagyon tiltakozik ellene. Mit csináljak?
Rengeteg ötletet találsz a neten hosszú hajra is!
Csak keresni kell! ;)
Az anyukád lehet, hogy azért nem akarja, mert így vagy szép! :)
Nem tudom,hogy te megbánnád e,de én megbántam anno!! :(
Nekem is derékig érő hajam volt,és levágattam rövidre.
Napokig csak sírtam utánna,mert nem állt olyan jól,mint a hosszú,azzal sokkal szebb voltam.
Mára,ismét szép hosszú hajam van,és tuti hogy nem vágatom le többé :D
Tudom hogy a hosszú hajjal még több mindent lehet kezdeni, de a végtelenségig tart mire a mostani hajamat begöndörítem, befonogatom, kivasalom vagy bármi más. Erre a hajra meg már most vannak ötleteim mit csinálnék vele, amiket egy reggel gyorsan összedobok és mehetek is.
Az arcom kerek formájú, de szerintem a csajnak is a képen, szóval nagyjából tudom hogy állna. :) Ha meg megbánnám, pár napig sírdogálnék rajta én is de aztán ennyi :D Legjobban a kíváncsiság hajt, hogy milyen lehet 'könnyebb fejjel'. :)
Talán elsőre ne ilyen rövidre vágasd, a környezeted, meg te is könnyebben megszokod.
A rövid hajat se egyszerű azért kezelni, nincs az, hogy összekötöd reggel gyorsan, és megvan, minden reggel vacakolni kell vele, hogy ne úgy nézz ki, mint egy elmeháborodott. :D
Én azért a linkelt fazon nem ajánlanám, pufi meg keres archoz végképp, inkább valami csajosabbat, csinosabbat keress. Ilyet a legtöbb fodrász amúgy is öregasszonyosra vág, az meg azért tényleg nem túl előnyös. :D
Én a helyedben tuti valami vállig érő, kicsit tépett fazont keresnék elsőre, könnyű kezelni, de sok benne a lehetőség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!