Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megbánnám a rövid hajat?...

Megbánnám a rövid hajat? Anyukám, meg mindenki körülöttem nagyon tiltakozik ellene. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta mindig is legalább hátközépig érő hamvasszőke, dús, de vékony szálú hajam volt. Alig szoktam vágatni belőle, épp csak a végét. Most már lassan a derekamig leér, de újabban elkezdett hullani, és elég utálatos dolog, hogy hajmosáskor egy csomó haj marad a kezemben; a lakás is tele van a hajammal. De mindenki azt mondja, hogy inkább balzsamozzam meg pakolásozzam, minthogy levágassam rövidre. Igazság szerint már eléggé unom is a hosszú hajat, jó lenne kis változás. De mikor anyumnak bejelentettem hogy én rövid hajat szeretnék, a fejét fogva mondta hogy mekkora hülye lennék ha levágatnám. Tényleg megbánnám? :) [link] [link] [link] Valami ilyesmi Amber-es hajra gondoltam, nekem úgy tetszik. ^^ Vékony szálú, de sok és dús hajjal össze lehetne egy ilyet hozni? Meg egyáltalán a fodrász tud ilyet varázsolni a fejemre? :D Persze csak a formájára gondoltam, a színe maradna. Bele merjek vágni, illetve vágatni? :)

2013. márc. 17. 15:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én már megbántam, hogy anno levágattam, de mint az előttem írok között is vannak olyanok akik nem, sőt kifejezetten szeretik. Ha le akarod vágatni, vágasd! A te hajad, a te döntésed. Mondjuk az ilyen haj inkább a lányosabb arcú lányoknak előnyösebb, és Amber helyében ink megnöveszteném, de őt már így szoktuk meg, ezért már ez a természetes. Egy idővel a te hajadat is megszokják majd:)
2013. márc. 18. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz az, amilyenre akarod, bár arc kérdése. Én tavaly ilyenre vágattam le:

[link]

Amúgy hány éves vagy?

2013. márc. 19. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!