Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A legtöbb ember miért nem tud...

A legtöbb ember miért nem tud boldog lenni?

Figyelt kérdés

Én minden apróságnak tudok örülni, általában jó a kedvem, szeretek másokon segíteni, pedig vannak olyan helyzetek, amikre nem szívesen emlékszek.Nekem is éppp úgy vannak gondjaim, mint másoknak, sőt.... Osztályom 90%-nak ezerszer jobb dolga van , mint nekem. Nekem 5 tesóm van és nem éppen úszunk a pénzben. Mindig én játszom az erős lelkűt a családban, ha baj van én vigasztalok mindenkit, én nem sírhatom el magam( pl.:amikor kórházba viszik a 1,5 éves öcsénket és stb...). Ha segítség kell, akkor csak szólniuk kell. Mindig ott vagyok, mindig megértő és mindenki rém meri bízni a gondjait.

Akkor most más emberek, akik többségére fele ennyi felelősség vagy teher nem hárul miért nem tudnak boldogok lenni?

16/L

2009. okt. 18. 00:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet, hogy azért mert valószínűleg 1 idióta idegbeteg klimaxos p*csa miatt bukok meg?
2009. okt. 19. 21:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Mert nem akar, él egy maga által jónak képzelt világban, pedig az csak illúzió, és semmit sem tud az igazi boldogságról.
2009. okt. 20. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!