17 éves vagyok, és a legtöbb ember iránt, legfőképp idegeneknél, undort tapasztalok.Mi lehet a bajom? Ez betegség egyáltalán?
Ha belegondolsz, érdekes lehet, vajon miért reagálsz ennyire érzékenyen az ő külsejükre, megjelenésükre, viselkedésükre. Az idegenektől, akikkel semmi dolgunk, még talán kézfogás, köszönés is alig, érdemes elhatárolódni kicsit valamiféle "nagy a világ, elférünk benne" -mantrát ismételgetve magadban hányinger ellen.:)
Fodrász és kozmetikus ezek szerint lehetetlen, hogy valaha is lennél- de nem hiszem, hogy erre vágysz.
Kérdések, amelyeket tegyél fel magadnak, hátha jobban megismered a tőlük undorodó részedet- és akkor magyarázatot találsz:
- van feléjük elvárásom? Külsőleg-belsőleg? Hisz idegenek...
- félek-e attól, hogy meg kell érintenem őket, beszélgetnem kell velük?
- mire, kire hasonlítanak ezek az emberek? Mondhatsz állatot, szörnyeteget, bármit. Utána gondold végig, hogy attól a pl farkastól, boszorkánytól,. akire hajaznak félnél-e, vagy találkoztál-e ilyennel életedben.
:) Sok sikert!
Ha múló érzés,akkor belefér a normális érzések közé-velem is előfordult már többször,hogy úgy általában undort éreztem az egész emberiség felé,de szerencsére mindíg elmúlt.-ha nálad is ilyen,akkor ne foglalkozz vele,csak vedd tudomásul,hogy van.
Beszélgettem egy barátommal erről és neki is előfordul időnként-szóval ilyenkor "kiakadunk" kissé-ilyenkor ki kell valahogy kapcsolódni idegileg és minden mehet tovább.
"- van feléjük elvárásom? Külsőleg-belsőleg? Hisz idegenek...
- félek-e attól, hogy meg kell érintenem őket, beszélgetnem kell velük?
- mire, kire hasonlítanak ezek az emberek? Mondhatsz állatot, szörnyeteget, bármit. Utána gondold végig, hogy attól a pl farkastól, boszorkánytól,. akire hajaznak félnél-e, vagy találkoztál-e ilyennel életedben. "
- elvárásom, talán csak annyi, hogy hagyjanak békén.
- az érintéssel és beszélgetéssel nincs bajom, csak azzal, amilyenek, és itt leginkább belsőre gondolok
- igazából, ami eszembe jut: ronda emberek, undorító szokásokkal...
nem múló.. gyakran előfordul... és általában olyanokkal, akiket nem ismerek. és meg sem akarom ismerni őket..
én nem azt mondom, hogy ártatlan vagyok, én nem lehetek undorító más szemében, csak igazából nem érdekel.
Mivel érzed magad különbnek, mint a másik személy? Talán a marsról jöttél?
Ha jól gondolom, ezen az oldalon építő jellegü kommenteket várnak a "kérdezők". Ez nem segít, sőt. Nem kértem, hogy kritizálj, viszont, ha figyelmesen elolvastad volna amiket írtam, nem mondtam, hogy jobb vagyok mint a többiek.
köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!